2777
2789
عنوان

لرزش کودکم تروخدا کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 24854 بازدید | 54 پست

اره لرز بدن همون چند ثانیست اگر عاملی که باعث لرزش می شه برطرف نکنی بیشترم می شه تو طول روز چندین بار می لرزه به تغذیش دقت کن ببین بعد غذای خاصی اینطور می شه اونو قطع کن شیرینیجات زیاد نده بیشتر تقویتش کن ماهیچه کوسفندی بخر بده بخوره بدنش قوی شه دیگه نمی لرزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من بچه دخترخالم یه بار خونشون بودم اینجوری شد

من خیلی ترسیدم ولی مامانش بغلش کرد و گفت حتما خواب بد دیده!!

دیگه اون وضعیت تکرار نشد

بچشم الان دوسال و نیمشه پارسال اینجوری شد.

ان شاءالله مشکلی نیست اما خدایی نکرده زبونم لال هزاربار دورازجون اگه تکرار شد ببرش دکتر حتما

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

سلاج عزیزم 

میشه سوال مو جواب بدی خیلی نگرانم 

پسر من ۹ ماهشه یک ماهه روزی دو سه بار در حد یک ثانیه میلرزه مثل وقتی آدم سرما میخوره بهش 

خیلی میترسم.  چون سرشم یه ضربه بد خورده 

بچه شما خوب شد ؟ مشکلی نداشت

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
سلام عزیزم  شمافهمیدین ک چرا پسرتون میلرزید؟ربطی به ضربه ی سرش داشت؟ کاش بخونین و جواب بدین

سلام 

نوار مغزش خوب بود 

گفتن شاید از ادرارش باشه ، چون آلتش چسبندگی داشت ،چند روز هست که ختنه ش کردیم اما لرزشش بیشتز شده .دیگه نمیدونم چی کار کنم

بچه شما هم مگر اینجوری میشه؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
بله شبیه خودمون ک از چیزی چندشمون بشه ها اونجوریم میشه 

خودتون یا بچه تون؟

8ماه 

پسره یا دختر؟ 

روزی چند بار اینجوری میشه؟ 

رفلاکس نداره؟ 

نوار مغز گرفتی؟

دختر چرا رفلاکس داره 

من بچه مو بردم پیش دکتر اخوندیان که بهترین فوق متخصص مغز و اعصاب کودکان مشهد هست گفت چیز خاصی نیست بعد من گفتم ممکنه از رفلاکس یا ادرارش باشع گفت آره ممکنه ، ببر پیش فوق تخصص گوارش و ادرار 

زمانی که میلرزه هوشیاره؟

سرش یکهو نمیفته؟