2789
عنوان

عجیب ترین حرفایی ک شنیدین

166 بازدید | 26 پست

خودم دیروز باشگاه بودم بعد یه دختری وایساده بود یه خانمی هم وایساده بود نزدیکش نگای پاهاش میکرد(خانمه دوست مامانِ دختره بود)

دختره با خنده گفت کجارو نگاه میکنی اون خانمه باز به پایین تنش زل زده بود گفت ایشالا یه صاحب خوب واسش پیدا بشه🤣

من اون وسط مات و مبهوت از جملش توی شوک فرو رفته بوده😂

به امید آبادانی کشورم✌🏻🤍🕊

یاخداااا🗿

من عجیب ترین چیز ها رو اینجا شنیدم

یکی گفت موتور سواری خانم ها به اسلام داره اسیب میزنه

پروف خودمم 🦋فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بحث سرلاک بود یک کاربر ریپلای زد بهم گفت نخر سرلاک از اسرائیل وارد میشه 😐😵

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

چقدر بی ادب من معذب شدم اینجا

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یکی از عجیب ترین حرفایی که شنیدم از مادرشوهرم بود . بچه یه ماهش بود بعد توی خواب دستشو مشت کرده بود . مادرشوهرم سعی کرد مشت بچه رو باز کنه اما نتونست بعدش بهم گفت این توی بزرگسالی خسیس میشه 😄😮💨

سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞
یاخداااا🗿من عجیب ترین چیز ها رو اینجا شنیدم یکی گفت موتور سواری خانم ها به اسلام داره اسیب میزنه

یکی هم بود چندین ماه قبل میگفت من و دوستانم چندین ساله گواهینامه موتور سواری داریم وقتی ریپلای کردم هنوز هیچ گواهی موتور برای خانوم ها صادر نشده دم به دقیقه ریپلای میکرد که تو ضد زنی تا چشم تو دربیاد تو فکر میکنی زن باید محدود باشه و جنجال

حتی خود خانوم ها میگفتن دروغه و عکس بذار به اوناهم فحش میداد

کاربر آقا...abzarek.ir/service-p/msg/3960564

یکی هم بود چندین ماه قبل میگفت من و دوستانم چندین ساله گواهینامه موتور سواری داریم وقتی ریپلای کردم ...

وایییی😂😂😂😂

یکم جلو بوده از زمان خودش

پروف خودمم 🦋فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

یاخداااا🗿من عجیب ترین چیز ها رو اینجا شنیدم یکی گفت موتور سواری خانم ها به اسلام داره اسیب میزنه

😂😂من خودم هنوز تو شوکشم

چه اسکلی بوده😂

به امید آبادانی کشورم✌🏻🤍🕊