2777
2789

بچه ها طلاق اولین راه نیست اما بدترین راه هم نیست نگین صعیفین

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما جدا شدی

بله از سال ۹۴ اینجا درد دل میکنم همه هم اون موقع ها گفتن طلاق بگیر اما من همش میگفتم نمیتونم

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس

تو همونی که شوهرت میخواست از ایران بره؟

عشق کردن یعنی دم سحر صحن انقلاب باشی پا برهنه رو سنگ فرشای حرم راه بری یه نسیم خنک به گونه هات بخوره چادرت رقص قشنگی به خودش بگیره بعد وایسی جلوی گنبد طلا خیره بشی به گنبد انقد زل بزنی و محو گنبد و صحن و سرا بشی که انگار فقط تو تو حرمی دلت اروم بشه یه نفس عمیق بکشی بگی همه وجودم پر از شما شد اقا .السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع)

مثلا بدون پول و سرپناه، خونه و ... چطور خواستن توانستنه

طرف سواد هم نداره

بعضیا تا ازدواج می کن دیگه درس نمیخونن

تکلیف اونا چی میشه

خدایا،بارها، بارها، و هزاران بار شکرت😍😍😍

زود ازدواج کردم..ولی زندگیم عالیه..بهتر از این همسر گیرم نمیاد..چرا طلاق بگیرم😊😄

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼

من زود ازدواج کردم 13 سالگی، زندگیم خیلی بده بخاطر اخلاقای گندش وازهمه مهمتر که قلبمو زخمی کرده خیانتش، پشتوانه دارم اگه برم مهریه مو میده اما دخترمو نمیده، پس من یک ضعیفم چون یک مادرم، چون برای دخترم ضعف دارم 😖😖😖

گل پونه ها نامهربانی آتشم زد... گل پونه ها بی هم زبانی آتشم زد... میخواهم از شب تا سسحرگاهان بنالم..... افسرده ام، دیوانه ام، آزرده جانم 
من خیلی میبینم اینجا خانونایی که میگن بی پشت پناهیم و اینا اما بخدا خواستن توانستنه

من خودم این چیزی که گفتیو نمیخوام

اما خیلی از دورو بریامو دیدم که دلشون میخواد طلاق بگیرن و خیلی خونواده شوهر اذیتشون کرد همین الان برن سریع حکم طلاق رو میگیرن اما وقتی خونواده خانوم بی پوله توانایی نداره حمایت نمیکنه ضربه روحی میزنه اون بیچاره چیکارکنه وقتی کسیو نداره که پشتش باشه

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
بله از سال ۹۴ اینجا درد دل میکنم همه هم اون موقع ها گفتن طلاق بگیر اما من همش میگفتم نمیتونم

حالا شرایتت رو بگو چطور بود

و الان چطوره؟

خدایا،بارها، بارها، و هزاران بار شکرت😍😍😍

منم تنهایی زندگیمو ساختم با کلی ادمم جنگیدم کار نشد نداره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام