2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سوالتونو بگین تونستم میگم و راهنمایی میکنم

در حال جدای ام و مهریه ام اجراست از طرفی حکم جلب آقا رو گرفتیم ولی فراریه..آیا این فراری بودن براش سوسابقه محسوب میشه؟

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
سوالتونو بگین تونستم میگم و راهنمایی میکنم

پدرم ضامن کسی شده حالا پول طرف و داده قول داده ک پول بابامو برمیگردونه دوساله نمیدن امروز فردا میکنن حکم جلبشو داره ولی سرباز نمیدن چیکار کنیم؟

پدرم ضامن کسی شده حالا پول طرف و داده قول داده ک پول بابامو برمیگردونه دوساله نمیدن امروز فردا میکنن ...

مگه الکیه که سرباز ندن؟؟حکم جلبه الکی که نیست

در حال جدای ام و مهریه ام اجراست از طرفی حکم جلب آقا رو گرفتیم ولی فراریه..آیا این فراری بودن براش س ...

سو سابقه حساب نمیشه اما یه پوئن مثبت برای شماست زمانیکه دستگیر بشه

حکم جلب فقط برای دستگیری هستش

سو سابقه حساب نمیشه اما یه پوئن مثبت برای شماست زمانیکه دستگیر بشهحکم جلب فقط برای دستگیری هستش

متاسفانه معلوم نیست تا کی فراریه،اعتبار این حکم داره تموم میشه،این درسته که بعدش حکم جلب سیار صادر میشه براش؟

گفتن فعلا نمیدیم نمیدونم بخدا بیچاره شدیم همش جنگه خونمون

خیلی عجیبه...آشنا ندارید تو کلانتری؟ اگه اینجوره بگردید دنبال آشنا ان شاالله کارتون راه بیفته

پدرم ضامن کسی شده حالا پول طرف و داده قول داده ک پول بابامو برمیگردونه دوساله نمیدن امروز فردا میکنن ...

طبق قانون باید همکاری کنن

اگه سرباز نمیدن برین به شعبه مربوطه اطلاع بدین تا اونا بیشتر فشار بیارن و کلانتری همکاری کنه