2777
2789

من خودم خونه داییم بودیم
زنداییم هی لیوانا رو میبرد چایی میریخت میامد
منم چاییموخوردم گذاشتم رومیزعسلی دیدم زنداییم لیوان همه رومیبرد ازمنو نمیبرد
دفعه اخری که اومد لیوان داییمو برداره(داییم کنارمن بود)منم فک کردم ازمنو میبره تاخم شد گفتم نه دستتون درد نکنه برمن چایی نریزید
یهو دیدم زنداییم ترکید ازخنده
فهمیدم ازمنو ندیده که ببره
منم توافق محو شدم باحرفم...

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم

من چرا نفهميدم چى شد😐

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواست لیوان داییمو ببره چایی بریزه من فک کردم ازمنومیخوادببره گفتم دستت درد نکنه من چایی نمیخورم

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم
بوس دوتایی که فکر میکردم سه تایی هست..اون لحظه که رو هوا با لب غنچه ادم میمونه ...خعععلی بده

وااای گفتیاااااا منم چن بار اونطوری شده لامصب آدم میخواد یا سر خودشو بکوبه دیوار یا طرفو 😑😐

برای سلامتی پدر مادرم یه صلوات میفرستی(اللهم صل علی محمد و آل محمد)
بوس دوتایی که فکر میکردم سه تایی هست..اون لحظه که رو هوا با لب غنچه ادم میمونه ...خعععلی بده

وایییییی خیلی بده
یه بارم همینجوری شد بامن
بعد اومدم سومی رو بزنم
رو لب دخترعموم زدم
تا دوماه جلوش افتابی نمیشدم

از منومیبره نگو  برای منو  یالیوان منو خوانا تره

قاطی شد همش

خخخخ..زنداییت هم دلش میخاسته ضایعت کنه انگار

اره حتما
اخه منو دخترش باهم کنکوری هستیم
بعد من سهمیه دارم اون نداره
کلا بامن بدهستن  

رفته بودم عروسی دوست شوهرم. دوست دوران سربازیش بود ترک بود. به زور با التماس شوهرم رفتم.

سالن تو یه جای شیک بالا شهر بود.

اولا که تنها با حجابشون من بودم.

مادر داماد خیلی مغرور بود و اصلا محل نمیداد.

یهو اومد سر میزی که من نشسته بودم شروع کرد به میوه گرفتن تو بشقاب.

من هی تعارف میکردم که نه نذارید خودم بر میدارم. تو رو خدا زحمت نکشید.

بعدش دیدم با تعجب نگاه کرد و گفت از خودتون پذیرایی کنید بشقابو برد برای مهمونای کنار میزمون مادر شوهرش و مادرش . اصلا برای من میوه نمیگرفت من فکر کردم برای منه.

خیلی ضایع شدم.

دلم نمیخواست برم خیلی غریب بودم و بد بود .

فبای آلاء ربکما تکذبان

😂 😁 حالا چه جوری میشه فهمید که دوتایی هست یا سه تایی؟؟؟راستی میدونی  این داستان بوس سه تایی ما  واسه خیلی از مردم کشورهای دیگه سواله!!! 😂😀😁  اکثرا اگر ببینند سوال میکنن چرا سه تایی؟؟؟؟ من هم هیچوقت جوابی نداشتم بدم!!! برم یه تاپیک بزنم بپرسم  خوب شد یادم انداختی 😂😀😁

رفته بودم عروسی دوست شوهرم. دوست دوران سربازیش بود ترک بود. به زور با التماس شوهرم رفتم. سالن تو یه ...

واییییییی خیلی بدهههههه

وای اون دست دادن خیلی بده..دستتو میبری جلو طرف با مامانت دست میده بعد دیگه میبینه توام اوردی دستتو باهات دست میده..من زیاد اینجوری شدم!

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه