2777
2789
عنوان

اعتماد بنفسم ریده

133 بازدید | 15 پست

قیافمو دوست ندارم انداممو دوست ندارم خیلی لاغرم رنگ چشمامو دوست ندارم مشکی ان اصلا خودمو دوست ندارم دارم میمیرم از بی اعتماد نفسی چیکار کنم عاشق خودم بشم؟😭😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لاغر بودن که مده تازه راحت میتونی یکم توپر تر شی

رنگ چشمم که اکثرا تیره ن زشتم نیست

چهره تو چرا دوس نداری؟

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴

سریال کره ای ببین/:

ربطش؟

لاغرن و چشم مشکی و چهرشونم همونی ک هست رو بهترین میکنن با یه مدل مو

ولی

اینا ک گفتی همش ظاهره

مشکل یجای درونیه

چه کسی یا چه چیزی باعث شده حس کنی هیچی نیستی؟؟؟

طوری زندگی کن توانایی تغییر زندگی دیگرانو داشته باشی🌿🪄

مطمئنم خوشگلی. بگرد مدل مویی که به صورتت میاد رو پیدا کن، ابروهات رو جوری که به صورتت میاد بردار، واسه لاغری هم سعی کن وزنت رو زیاد کنی. چشم مشکی رو چطور دوست نداری؟ الان چشمای هانده زشته؟

سریال کره ای ببین/:ربطش؟لاغرن و چشم مشکی و چهرشونم همونی ک هست رو بهترین میکنن با یه مدل موولیاینا ک ...

سریال های کره ای که تموم بدتر اعتمادبنفسمو میاره پایین

چندماه پیش یه دختری تو اینستا دیدم خیلی خوشگل بود چشم رنگی ابروهاش بور موهاش بور اندامش خیلی خوشگل بود اونو که دیدم اعتماد بنفسم تموم ریده شد خیلی خوشکل بود

مطمئنم خوشگلی. بگرد مدل مویی که به صورتت میاد رو پیدا کن، ابروهات رو جوری که به صورتت میاد بردار، وا ...

نمیدونم نمیدونم تموم گم کردم خودمو دوست دارم بمیرم همه بهم میگن چقدر لاغری خیلی لاغری بیشتر اعتماد بنفسمو از دست دادم

چشم هام رنگی باشه خیلی خوشگل باشم از همه سرتر باشم

اول از همه کلا چشمهای مشکی خیلی زیباست چشم های آبی و سبز و... معمولا بعد از یه مدت دل آدمو میزنه ولی خب اگه خیلی دوست داری میتونی لنز بزاری یه مدت

و کلا الان زیبایی همش شده سلامت مهم نیست که پوستت چه رنگیه مهم اینه که صاف و یکدست باشه یا موهات فر یا صاف یا موج دار باشه ازش مراقبت کن که سالم باشه و هیکلت رو فرم باشه الان تمام زیبایی ها تو سلامتی و خودت بودن خلاصه میشه

تو اعتماد به نفس کاذبی داری اگه یه روز قیافه خوبی داشتی اعتماد به نفس بالا و فردا که قیافه بدی داشته اعتماد به نفس پایین داری باید همیشه خودت و قبول داشته باشی تا بقیه قبولت داشته باشن کسی در حدی نیست که تعیین کنه تو در چه صورتی مورد قبول هستی

سریال های کره ای که تموم بدتر اعتمادبنفسمو میاره پایینچندماه پیش یه دختری تو اینستا دیدم خیلی خوشگل ...

هر کسی یه شکله تو باید همینی ک هستی رو بهتر کنی با ورزش، رسیدگی به پوست و مو و اینها

ولی

یه چیز درونی در کاره وگرنه هیچکس خوشگلترین دختر دنیا نیس

طوری زندگی کن توانایی تغییر زندگی دیگرانو داشته باشی🌿🪄