2777
2789
عنوان

با شوهر دو رو چکار کنیم

197 بازدید | 28 پست

من با مادرشوهر خواهرشوهرم قطع رابطه ام شوهرم خیلی دروئه تا ازشون حرف میزنم پیشش قیافش میره تو هم اصلا نمیخاد قبول کنه خانوادش چه عوضی هایی هستن خیلی دوس دارم خودشم قطع ارتباط کنه کنه اونا بفهمن نباید به من بی احترامی کنن

خداروشکر برای این تریبون و دوستان عزیز نی نی سایتی.باهمه مهربونم عاشق بخششم.عاشق طبیعت و طبیعت گردی ام حامی حیوانات همچنین..عاشق خانواده و ادم خوبای اطرافم هستم.در انتظار نی نی کوچولوی زندگیمون🥰

این دورو نیس که

طبیعیه خانوادش دوس داره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم مثل اونا باش

خواهرشوهرم که از پشت صحنه مادرش پر میکنه مادرشوهرمم انقدر تیکه زیرپوستی انداخت باعث شد قطع رابطه کنم یه سیاستی چیزی بهم یاد بدین اونا از چشم شوهرم بیوفتن

خداروشکر برای این تریبون و دوستان عزیز نی نی سایتی.باهمه مهربونم عاشق بخششم.عاشق طبیعت و طبیعت گردی ام حامی حیوانات همچنین..عاشق خانواده و ادم خوبای اطرافم هستم.در انتظار نی نی کوچولوی زندگیمون🥰

ربطی به دورو بودن نداشت انگار

خب یه جورایی میخاد هم منو داشته باشه هم اونا ...اونام فهمیدن این هیجوره ازشون دل نمیکنه تا تونستن منو ازار دادن الان هم میگن چه بهتر فقط داداشمون رو میبینیم

محل نده نچسب کلنجار نرو سختگیر نباش خودخوری نکن حساس نشو

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خواهرشوهرم که از پشت صحنه مادرش پر میکنه مادرشوهرمم انقدر تیکه زیرپوستی انداخت باعث شد قطع رابطه کنم ...

بخدا همین که رفت و آمد نکنید و نشون بدید برات اهمیت ندارن بیشتر میسوزن

⛔💩دهن اقایونی که درخواست میدن⛔

عزیزم انتظاراتت زیاده. خودت باشی قطع ارتباط میکنی با خانواده ات. یکم سیاست داشته باش. نباید مستقیم ا ...

اخه حرصم میگیره شوهرم زنگ میزنه به مامانش میگه مادر جان مراقب خودتون باشین فلان به دلم مونده یکم پشت من باشه اونا بی احترامی کردن جلوشون وایسه

بخدا همین که رفت و آمد نکنید و نشون بدید برات اهمیت ندارن بیشتر میسوزن

واقعا میسوزن؟

فکر کردم براشون اهمیتی نداره

محل نده نچسب کلنجار نرو سختگیر نباش خودخوری نکن حساس نشو

اره من مثلا به شوهرم میگم ماهی یکبار باید بری اونجا نمیدونم اخه فکر میکنم هیچی نگم ازم حساب نمیبره فردا روز

شاید به روشون نیارن ولی شده تو خلوت به همسرت میگن

اره شوهرم گاهی میگه مامانم گفته یه شب بیاین برا شام منم گفتم مادرت بیخود کرده چیه تیکه ها گیر کرده رو دلش دوباره میخاد خالی کنه

اخه حرصم میگیره شوهرم زنگ میزنه به مامانش میگه مادر جان مراقب خودتون باشین فلان به دلم مونده یکم پشت ...

میدونم عصبانی هستی میدونم ناراحتی. ولی بشین فکر کن خوب چی بگه بهشون. داد و بیداد کنه؟ بد و بیراه بگه؟ مردها تقریبا همه همینن. اینکه ازدواج کنه بخاطر شما ترک خانواده بکنه بعیده. من بعد سال ها کنار اومدم.کاری به شوهرم ندارم قربون صدقه شون بره اصلا. من فاصله ام رو باهاشون حفظ میکنم. تو خونه تون که هستی اصلا حرفشون رو نزن کم کماز ذهن و فکر همسرت هم کمرنگ میشن