aniamm مدیر استارتر عضویت: 1404/08/30 تعداد پست: 212 عنوان زیر کمدم دعا دیدم😑 107 بازدید | 14 پست داشتم اتاقم تمیز میکردم گفتم بزار زیر پاخور های کمدمم تمیز کنم اگر عنکبوتی چیزی هست بگیرمشون با جارو بعد یهو ی کاغذ و قفلی دیدمچه سودی میبرن از دعا گرفتن برا بقیه😭😭😭 چه بگویم ...نگفته هم پیداست 1404/11/14 | 09:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gdghj عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 836 میدونی کار کیه؟؟ . ڪوک⌚️ 'قَلبــــم' را به وقت 'طُ♡' تنظیــم کردم ...🌱♥️️
shike عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12048 قفل رو باز کنکاغذ رو بازکن بنداز اب روان جز اسی کسی منو ریپ نزنه
aniamm مدیر استارتر عضویت: 1404/08/30 تعداد پست: 212 میدونی کار کیه؟؟ کمتر کسی رو تو اتاقم راه میدم فقط یادمه عمم تو دورانی مامانم عمل کرده بود اومد خونمون من کنار مامانم بودم تو پذیرایی اومده بود تو اتااقم 😓 چه بگویم ...نگفته هم پیداست
m____s عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 897 حالاتت هم تو این روزا عوض شده بود؟یعنی چیزی هم حس میکردی نسبت به قبل؟
پیتزابیروح عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 1243 ببین جلو کسی نگی دعا دیدی رفتی خونهدمادر شوهرت طوزی که هم خودش عم خواهر شوهرت باشه بگی وای کمر ذرد گرفت کمدا و قسمت زیر پاخور روجاروکردم ببین رنگشون میپره یا نه حتی جلو شوهرت نگوممکنه بهشون بگه چی دیدی
mahsa_24 عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 296 دهنش سرویس تو اون موقعیت اومده دعا انداخته از این که با همه قطع ارتباط کردم خوشحالم واقعا 🤣 این نیز میگذرد
gdghj عضویت: 1404/04/14 تعداد پست: 836 کمتر کسی رو تو اتاقم راه میدم فقط یادمه عمم تو دورانی مامانم عمل کرده بود اومد خونمون من کنار مامانم ... خدا نگذره از اینجور ادمااا یسری انرژی منفی هارو وارد زندگی طرف میکنن . ڪوک⌚️ 'قَلبــــم' را به وقت 'طُ♡' تنظیــم کردم ...🌱♥️️
aniamm مدیر استارتر عضویت: 1404/08/30 تعداد پست: 212 حالاتت هم تو این روزا عوض شده بود؟یعنی چیزی هم حس میکردی نسبت به قبل؟ اره خب پارسال کلی اتفاق افتاد کل خونه هم گشتیم ولی ندیدم چیزی الان دیگه مطمین شدیم..چون داداشم تصادف کرد دم عبد.. پا بابام شکست مامانمم ک ناخوش احوال ..خودمم که در حدی بودم همش به فکر تموم کردن ... چه بگویم ...نگفته هم پیداست
m____s عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 897 اره خب پارسال کلی اتفاق افتاد کل خونه هم گشتیم ولی ندیدم چیزی الان دیگه مطمین شدیم..چون داداشم تصادف ... آخی فقط بارگناه خودشون رو سنگین میکنن با اینکار
aniamm مدیر استارتر عضویت: 1404/08/30 تعداد پست: 212 دهنش سرویس تو اون موقعیت اومده دعا انداخته از این که با همه قطع ارتباط کردم خوشحالم واقعا 🤣 ما هم قطع ارتباط بودیم با خانواده پدریم یهو تو روزا ناخوشیمون یادشون اومد برادری هم دارن اومدن عیادتتتت .. چه بگویم ...نگفته هم پیداست
mahsa_24 عضویت: 1400/06/29 تعداد پست: 296 ما هم قطع ارتباط بودیم با خانواده پدریم یهو تو روزا ناخوشیمون یادشون اومد برادری هم دارن اومدن عیاد ... چه عیادتی 😑 این نیز میگذرد
aniamm مدیر استارتر عضویت: 1404/08/30 تعداد پست: 212 ببین جلو کسی نگی دعا دیدی رفتی خونهدمادر شوهرت طوزی که هم خودش عم خواهر شوهرت باشه بگی وای کمر ذرد گ ... من که شوهر ندارم😂ولی در کل جلو رو عمم اینا هم نمیتونم بگم اینجوری چون اصلا رفت و امد به خونشون نداریم نه خونه مادر پدرم نه خواهر برادراش.. چه بگویم ...نگفته هم پیداست
پیتزابیروح عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 1243 من که شوهر ندارم😂ولی در کل جلو رو عمم اینا هم نمیتونم بگم اینجوری چون اصلا رفت و امد به خونشون ندار ... 🤣🤣🤣🤣ای بابا نسخه رو اشتباه پیچیدم پس😂😂😂