2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهیاری به چه دردی میخوره؟من مدرکشو دارم هرکیم گرفته پشیمونه

دوست من گرفت الانم تو یه درمانگاه تو سعادت آباد کار میکنه راضیه .چرا خوب نیست ؟

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
دوست من گرفت الانم تو یه درمانگاه تو سعادت آباد کار میکنه راضیه .چرا خوب نیست ؟

درمانگاه قبول کرد؟حتما باید اشنا باشه چون همه درمانگاه ها تا پرستار هست چرا بهیار قبول کنن درضمن این مدرک به عنوان کمک بهیاره نه بهیار

ببین اگه هدفت از درس اینه که باهاش پول دربیاری دیکه از درس پول در نمیاد. اگه هدفت راضی کردن دل خودته که اون قضیه اش فرق داره. ولی اگه من جای تو باشم پولامو پسدانداز میکنم و هم زمان دوره های آموزش ارایشگری رو هم میرم و واسه راه انداختن سالن ارایش برنامه ریزی میکنم. اگه ابرو، رنگ مو یا تتو خوب باشه سریع مشتری پیدا میکنی

درمانگاه قبول کرد؟حتما باید اشنا باشه چون همه درمانگاه ها تا پرستار هست چرا بهیار قبول کنن درضمن این ...

اره قبول کردن خیلی از کارهارو پرستارا انجام نمیدن بهیار انجام میده 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
من علاقه دارم عغده درس دارم

رشت های فنی حرفه ای و کار و دانش رو ببین کدوم رو میتونی باهاش واقعا کسب وکار راه بندازی. خلاصه از یه فوق لیسانس خانه نشین به شما نصیحت خودتو درگیر دانشگاه نکن. 

حتما ادامه بده و دانشگاه هم برو مطمئنا پیشرفت چشمگیری میکنی خیلی عاقل و با پشتکار به نظر میرسی

با انگیزه و پر امید و پر انرژی برو جلو

ترا یک دل داده اند که یک دلبر گزینی نه اینکه انرا صد پاره کنی و به هر پاره مهمی را اواره