2777
2789
من میگم اگه میتونین خونه سازمانی بمونین ۲ سال دیگه برین اینجوری ی پولی دستتون میاد ماهم الان تو مدر ...

تو‌ مدرسه چرا

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اينجا خونه زياده به همه ميرسه

منم گفتم و دیدم

من خودم به خاطر شوهرم اومدم ماهشهر ولی دلم نخواست الکی خونه کرایه کنم اومدم مدرسه هیچ کاری هم نمیکنیم تازه راحت نشستیم بدون پول خرج کردنی 

تا الان یکم پول جمع کردیم بعدش وام میگیریم خونه میخریم ولی بعدش میریم خونه خودمون که راحت باشیم

بچه ها اينجا خونه زياد هست حق كسي خورده نشده

تازه ما دو سال بيشتر نيس از خونه سازماني استفاده كرديم 

ميتونيم چند سال ديگه هم بمونيم

من كاربر سال ٨٩هستم كه ايميلم هك شده🤕
دور از جون گلم

شوهرم دبیره تو ی شهر دیگه نمیخواستیم خونه کرایه کنیم اومدیم تو مدرسه نت رایگان اب و برق و گاز همه مفت فقط در مدرسه رو باز میکنیم تازه شوهرمم همینجا درس میده زنگ تفریح میاد خونه پیش دخترم😄😄

شوهرم دبیره تو ی شهر دیگه نمیخواستیم خونه کرایه کنیم اومدیم تو مدرسه نت رایگان اب و برق و گاز همه مف ...

ای جونم چه باحال تازه تو خونتون ی حیاط خیلیییییی بزرگم دارین.

ان شا الله به زودی ی خونه عالی هم بخرین

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
اهواز که رفتم احساس میکنی الان میریزن پایین مال دوره رضاشاه هست

اتفاقا میگن خونه های اهواز رو انگلیسیا ساختن درسته قدیمیه اما خیلی مقاومه

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه
ما كه ماهانه ٢٠٠ هم به همين خونه سازماني اجاره ميديم يني مفت مفت ننشستيم

عه پس حتما برین خونه خودتون گلم چه کاریه

ای جونم چه باحال تازه تو خونتون ی حیاط خیلیییییی بزرگم دارین. ان شا الله به زودی ی خونه عالی هم بخر ...

ی حیات داریم فقط مخصوص خودمون که توش سبزی کاشتم 

ی حیاطم واسه خود مدرسه که هرشب با شوهرم توش پیاده روی داریم

من که راضیم روزایی که میریم مسافرت تا شهر خودمون شوهرم یکی دانش اموزاشو میاره میذاره تو خونه که گل وگیاه ها برسه 

واقعا حرفتون وطرز فکرتون عااااااالیه

لطف داری شما

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️