2821
2789

میگرن دارم میدونم میگرنم عود میکنه بعد زایمان ک بچه گریه کنه حوصله فامیلای فضول شوهرمو ندارم میان چند ساعت میشینن بعضی هاشون برا وعده میمونن

من کسی ندارم شوهرم قراره ازم مراقبت کنه اونم نمیتونه به منو و بچه و مهمونا پسر ۶سالم همزمان برسه

میخام اعلام کنم دیدنی بچه کسی نیاد چجوری بگم باعث دلخوری نشه ؟ اینم بگم دیدنی بچه همه رفتم کادو و شیرینی هم دادم بد میدونن اگ نری دخترخالم زایید زنگ زد چرا نمیای دیدنم ولی من کادو و شیرینی هم نمیخام ازشون

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از قبل بگو میرم خونه مادرم ترم مراقبت کنه وقت مناسب پذیرایی میکنم ازتون

گفتم کسیو ندارم

میگی برم خونه مادرم؟

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
بعد زایمانت هر کی زنگ زد بگین بچه بیقراری میکنه درگیر اونیم فرصت مناسب پذیراتون هستیم

اخه فرصت مناسبی درکار نیست نمیخام بیان

منظورت الکی بگم؟

نمیدونم فقط یادت باشه آرامش روان خودت مهم تره من یکی از نزدیکانم بچه آورد هرکی میومد چند دقیقه میومد مینشست بعد دیگه کلا میرفت تو اتاق پیش بچه بقیه پذیرایی میکردن

مازندران ما زنده در آن🌊🏕/ مازندران زادگاه شیران جای فدای میهن است/ فرزند ایران همیشه در نبرد و در شکن است 🥀🖤 مازندران من ای خاک پر گوهر/ خونم فدایت جان و سرم برای تو سپر⛰🫂♥️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز