2777
2789
عنوان

كيا ارشد دولتي قبول شدن بيان

183 بازدید | 9 پست

كيا ارشد دانشكاه دولتي قبول شدين؟

رشته هاي حسابداري ومديريت تجربتونو بگيد چقد خونديد 

من آزاد دوبار قبول شدم نرفتم چند سال پيش حالا بايكم فاصله ميخوام ببينم ميتونم دولتي قبول بشم؟

به پایه ات بستگی داره چقد قوی باشه من از مهرماه شروع کردم تا اواسط اذر خوندم  بعد ب دلیل فوت یکی از بستگان نزدیک دیگ نتونستم درست حسابی بخونم رتبه ام شد سیصد  روزانه شهرستان قبول شدم  

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پایه ات بستگی داره چقد قوی باشه من از مهرماه شروع کردم تا اواسط اذر خوندم  بعد ب دلیل فوت یک ...

شما چه رشته اي خونديد؟ اخه ارشد پيدا كردن منابع خوب هم يكم مشكله 

شما چه رشته اي خونديد؟ اخه ارشد پيدا كردن منابع خوب هم يكم مشكله 

من ادبیات انگلیسی.   منابع اصلی رو داشته باشی کافیه

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن