2777
2789
عنوان

دختر…

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که نمدونم تو دل کی چی میگذره

دلم میخواست توی فیلما یا کتابایی که میخونم غرق شم محو شم مخلوط شم اونطوری همه چیز خیلی قشنگ تر بود مثل لحظاتی که غافل از زمان و مکان در آنها فرو میروم... کاش زندگی انقد واقعی نبود کاش در زمان و مکان دیگری میزیستم جایی که همه چیز با جادو در آمیخته بود و گرده های طلایی جادو در فضا معلق بودند.... میخواستم طور دیگری زندگی کنم تجربه حالا را ده سال پیش داشتم انقدر رویکرد منطقی نداشتم و به احساسات هم توجه میکردم هرچند حالا هم همونم ...چرا ما باید یک بار زندگی کنیم؟این زندگی در شأن انسانی که یک بار حق زندگی داره نیست...هست؟

دومی بدتره

مگر چه میخواستم از وطن؟؟ جز لقمه ای نان و خیالی آسوده /چه میخواستم؟؟جز تکه ای آفتاب و بارانی که آهسته ببارد/ جز پنجره ای که رو به عشق گشوده شود/ مگر چه میخواستم از وطن که از من دریغش کرد 😞

نمیشه مقایسه کرد ولی ریسک بزرگی کرده بهتره توبه کنه و از خدا بخواد ابروشو حفظ کنه

اگه نودا پخش شه و دختره فقط تو یکیشون چهرش معلوم باشه و بگه هوش مصنوعی و فتوشاپه و خودش نیس و خودشم پشیمونه و توبه کرده و کلا یبار همچین حماقتی کرده ابروش حفظ میشه؟

اگه نودا پخش شه و دختره فقط تو یکیشون چهرش معلوم باشه و بگه هوش مصنوعی و فتوشاپه و خودش نیس و خودشم ...

چی بگم ان شاءالله خدا آبروش رو حفظ کنه میخواد خیالت راحت بشه یه نذری بکنه مثلا برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاءالله خدا به خاطر امام زمان کمکش کنه