و هیچ مشکلی هم ندارن ؟من فقط یه دماغ عمل کردم از زندگی انداخته منو روزی چندبار یهو بوی اشغال و فاضلاب حس میکنم ولی از بقیه میپرسم میگن هیچ بویی نمیاد میفهمم بوی دماغه دوباره، موقع خواب هم دماغم خشک میشه و نفس کشیدنم صدای سیفون میده تا یه ذره باد بهم میخوره آب از بینی و چشمم راه میفته و هی فین فین میکنم درصورتیکه همه تو اون باد عادین و فقط من به فنا رفتم پیش دکتر خیلی خوبی هم جراحی کردم متخصص گوش و حلق و بینی ظاهرش عالیه ولی امان از داخلش 😂 یه بارم یه ذره ژل لب زدم پیش دکتر متخصص هر روز ژل میرفت به طرف گوله میشد و لبمو کج میکرد آخرش آنزیم زدم جذب شد انقدر حسرت میخورم تو خیابون دخترایی رو میبینم سر تا پا عمل کردن من علاوه بر جیبم بدنم هم یاری نمیکنه یکم به خودم برسم 🫠حتی کراتین و اکستنشن مژه هم که کارای آرایشگاهین بهم نساخت
گفت نمردیم و چه چیزها دیدیم ،گفتم ای کاش مرده بودیم و نمیدیدیم !🖤 🕊️
چقدر بینیت مشکل داره من ۱۰ ساله عمل کردم هرچقدر که دوسش ندارم ولی هیچکدوم این مشکلارو ندارم اصلا
عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏
من این بوی دماغ رو خیلی شنیدم ولی مارک ژلت خوب نبوده من فول فیس زدم ب جز لبم راضیم البته نمیدونم چ ب ...
هزینش چقدر شد
من خیلی دلم میخواد
عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏