emo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 62 عنوان اولین پیام😍😍 408 بازدید | 17 پست سلام..بچه ها اولین پیامی که آقاتون براتون فرستاد چی بود؟ مال من فرستاد مثل عکس مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست...شرکت کنید با هم یکم بخندیدم وقت بگذره با وجود این بازی های زندگی کسی که هنوز میخنده یه قهرمانهシ 1397/02/28 | 12:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جینگیلی_خانم عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 3527 اقا ندارمدوس پسر میدارمپیام اولین دوس پسرمم یادم نمیاد😂😂😂 تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش
تبسمي عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3595 يادم نيست اصلا🤔 نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
دختر_آفتاب4 عضویت: 1394/02/01 تعداد پست: 6752 اره اره از منم همین بود. یادش بخیر . من خجالت میکشیدم جوابشو بدم کلی فکر کردم تا ی متن خوب پیدا کردم 😂
emo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 62 والا موقع ما نه اونگوشی داشت نه من😁 همون دوره خیلیم خوب بود عاشقانه تر بود با وجود این بازی های زندگی کسی که هنوز میخنده یه قهرمانهシ
emo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 62 اره اره از منم همین بود. یادش بخیر . من خجالت میکشیدم جوابشو بدم کلی فکر کردم تا ی متن خوب پیدا کردم ... یعنی همونی که من نوشتم بود؟ با وجود این بازی های زندگی کسی که هنوز میخنده یه قهرمانهシ
رازقی۴۷ عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 948 من که شوعر ندارمولی اولین پیام عشقم این بود که من بهش گفتم شبیه خسرو شکیبایی اونم اس داد رفتم توو آینه دیدم از خسرو خوشگلترم براهمین میخام ازت نمره کم کنماستادم بود به هوای نمره رفتم بش بگم چقد ازش خوشم میاداونم کوه اعتمادبه نفس اینو گفت
reihon عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 5959 همون دوره خیلیم خوب بود عاشقانه تر بود ازوقتی گوشی های مختلف وبرنامه های مختلف اومده اینطوری زن وشوهراروازهم درورکرده دیگه خدایاشکرت
emo مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 62 من که شوعر ندارم ولی اولین پیام عشقم این بود که من بهش گفتم شبیه خسرو شکیبایی اونم اس داد رفتم توو ... پس چی شد استادت؟ با وجود این بازی های زندگی کسی که هنوز میخنده یه قهرمانهシ
گل_مرداب_نیلی عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 1884 نوشت : سلام دخترعمه خوبی؟ مامانم اینا میخوان دامادم کنن گفتن کیو دوس داری که بریم واست خواستگاری من اسم شمارو گفتم .باهام ازدواج میکنی؟😂😂😂😂😂😂اولش فقط میخندیدم اخه خیلی صریح و ساده گفت آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
تینکربل2 عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 1106 زنگ زد به گوشیه مامانم اولین بار روز قبل عقدمنم یواشکی باکلی ذوق جواب دادمگفتم سلام هول شد گفت سلام ببخشید مبشه گوشیو بدین به حاج خانم ؟؟ 😞😞😞😞😞😞منم لبو لوچم اویزون شد😂😂😂 دِلتان بُسوزه ،مو بِچِه محله ی امام رضایُم ...