2821
2789
عنوان

از مامانم بیزارم

179 بازدید | 11 پست

10ساله که شوهر کردم ۱ بچه هم دارم

از زمانی که تو خونه بابا بودم مادرم منو چزوندههههه اندازه ۱۰۰برابر موهای سرم تا حالا بیچارم کرده

با اولین خاستگار هم شوهرمون داد

دلم به شوهرم رضا نبود گفتم نه اما گفت چشه جوون به این خوبی از خداخاسته اش بود.... مادرم نه مادربالاسرش بوده ن پدر بشدت حسوده و شیشه خورده داره

نامزدم بودیم با خواهرم همش فحش دنبال شوهرامون میداد چرا این فلان شده ها شما را نمیبرنتون سرخونه زندگیتون فقط چند ماه بود که عقد کرده بودیم😔

جهیزیه که هزار تومن پدر بی غیرتم بهمون نداد پولی ام نداشت چنتا آشنا خَیر بودن که جهاز من و خواهرم جور کردن اما نه مبلی نه میزی خیلی چیز جزوی فقط تخت خواب و لوازم اشپزخونه

همیشه حسرت و ارزو داشتم با انتخاب خودم با شوهرم بریم خرید جهیزیه هرچی میاورد تو خونه میخریدن میدادن میآورد بدون اینکه ببینم یا بپسندم

درجایی که عموی بزرگم چند سال قبل بهترین جهاز به دخترش داد.نزدیک عروسی مامانم به خاله ها و دایی و آشناها زنگ زد این کادویی که میخایید بدید برا عروسی بدید به من چنتا وسایلش مونده بگیرم 🤧کادوها را گرفت ازشون رفت برام چند تکه خرید اورد .روز عروسی رفت ارایشگاه کلی رسید به خودش اما هزار تومن کادوی عروسی نداد بهمون اخر شب اومدن خونمون مهمونا مردم از خجالت خونه عروس خالی فقط اشپزخونه وسایل بود و هال پزیرایی فقط میز تلویزون و بخاری والسلام.....

چند سال اومدن خونم میخوردن میرفتن از توش فتنه بپا میکردن پدرمادرم سر فرشم بی احترامی میکرد شر بپا میکرد منو شوهرم دعوا کرده بودیم پارسال اومد اینجا عوض وصله پینه داشت از پشت سر من بد میگفت برا شوهرم

شوهرم چند سال خیانت و هرزگی کرد خبر داشتن از همه چییییی میخاستم طلاق بگیرم اومد اینجا گفت شوهرت هیچ کاری نکرده چیزی نبوده چندین بار 🤯

پشتشا گرفتن حمایتش کردن اخه کی همچین کاری میکنه

مادر بیشرفم به من گفت تو زیر سرت بلند شده که میخای طلاق بگیری بهم تهمت زد به من اگه طلاق بگبری نمیزارم اینجا زندگی کنی

دارم میسوزم میسوزم که میدونستن چ کارهااا کرده شوهرم خیانت کرده بعد بیاد به من همچین چیزی بگه اصن نمیفهمم این حرفش چه ربطی داشت

همش بی احترامی میکنه هرچی میخاد میگه حالم ازش بهم میخوره

خونه خواهرم ۳سال یبار میرن احترامشونم به جاس اونا را بیشتر میخاد تا من که نون و نمکم میخوردن نمکدون میشکوندن

عزیزم فقط و فقط قطع رابطه کن با اینا

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یدفعه خاهرم از تهران اومده بود گفت ناهار بیا دورهم باشیم گقتم ابگوشت گزاشتم دارم گفت نه بیا خونه مامان اینا

بابام زنگ زد داد بیداد که تو یدفعه میگی ابگوشت داری بازم میخای بیایی خونه ا مامانتا ازیت نکن سر ظهر حالا ما با شوهر و بچم از در میخاسیم بریم بیرون شنید شوهرم مردم از خجالت جلو شوهرم دعوا گنده بپا شد

خواهرم گفت هنوز مامان ناهار نزاشته بود که بخا کم زیادش کنه

یدفعه خاهرم از تهران اومده بود گفت ناهار بیا دورهم باشیم گقتم ابگوشت گزاشتم دارم گفت نه بیا خونه مام ...

قطع رابطه کن بره

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

و منی که اندازه یه دنیا امروز برا مامانم که فوت شده اشک ریختم ماه بود ماه

حامله بودم بچه تو شکمم بود مادرم بهم گفت الهی بری زیر ماشین

تاحالا بارها من بچم نفرین کرده یدفعه کمد افتاد رو بچم

قطع رابطه کن بره

پاشون به خونه همسایمون باز کردم یک پیرزن ساده ای بود یکی دوبار بردمشون خونشون دیگه ول نکردن درحدی که کلید از پیرزن گرفتن انقدر صبح ظهر شب اومدن رفتن خونش که صدا دخترش در اوردن بیرونشون کرد راه و پا منم بریدم

پاشون به خونه همسایمون باز کردم یک پیرزن ساده ای بود یکی دوبار بردمشون خونشون دیگه ول نکردن درحدی که کلید از پیرزن گرفتن انقدر صبح ظهر شب اومدن رفتن خونش که صدا دخترش در اوردن بیرونشون کرد راه و پا منم بریدم

پاشون به خونه همسایمون باز کردم یک پیرزن ساده ای بود یکی دوبار بردمشون خونشون دیگه ول نکردن درحدی که ...

وای جدی میگی؟؟؟ چقدر پرررو وای خدایاااا خب خونه پیرزنه چیکار داشتن که کلید هم گرفتن؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز