2789

مادرشوهرم طبقه پایینمون

همش اونجاست به منم میگه بیا اینجا

حتی تو خونه خودم شوهرم باهام یه چایی نخورده

زود میره پیش مامانش

فقط خانوادش براش مهمن

من انگار مترسکم. بهم اصلا اهمیت نمیده

چیکار کنم. حواسش به زندگی خودمون باشه

دیگ سمت خانوادش نره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم حس میکنم شرایطم مثل تو میشه

دوست پسرم میگه مامانم خط قرمز منه هر پولی هر توجهی بهش کردم به تو ربطی نخواهد داشت😐بعد من میگم تا از من نزنی بهش بدی کاری ندارم ولی دوبرابر خرج میکنم هیچی نمیگه

گیر سوسولا افتادیم

فقط باید خونتو جدا کنی ماهم نزدیک بودیم یه خیابون فاصله بود همش اونجا بود اونا هم همش دخالت داشتن الان خداروشکر خونمو دورتر بردم هنوزم گوه خکریهاشون رو میکنن اما خب دیگه کمتر میره چون دور شدیم

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

اول باهاش صحبت کن که دوست نداری این رفتارو و بگو که هر روز منتظری که زود بیاد خونه ولی تو میری خونه مامانت و منو اینجا منتظر میذاری(با عشق و اینا بگو نه با دعوا (

ولی بعدش بهش گیر نده .وقتی گیر میدی بیشتر میره و میخواد مردونگی و قدرتشو ثابت کنه

درکل پسر بچه ننه هیچ وقت عوض نمیشه فقط بهتر میشه!

سعی کنین از این خونه برین