2777
2789
عنوان

كيا ازمايش خون برا تشخيص جنسيت دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 49 پست

ببین تو که میخوای ۵۵۰ هزینه کتی ی تومن دیگه بزار روش برو یل فری که دیگه آزمایشهایی غربالگری رو نخوای بدی 

اگه میخوای زود جواب بگیری برو آزمایشگاه نیلو تهران سل فری بده ۵ روزه جواب بهت میدن هزینه اش هم ۱۴۰۰ یا ۱۵۰۰ هست

خدایا حتما خودت صلاح کارو بیشتر میدونی قربونت پس آرامش بده بهم ممنون خدا جونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آزمایش رفتم . اسم آزمایش cell free DNA هست. تشخیص اصلی اش بخاطر عدم وجود مشکلات ژنتیک و تریزومی هاست. که جایگزین آمنیوسنتز که تهاجمی بود شده. در مرحله دوم اهمیت تعیین جنسیت با کیفیت بالای ۹۹/۷ درصد درسته. چون ژنتیکی تشخیص میده. من آزمایشگاه دنا انجام دادم. ۱۳۷۰۰۰۰ . یک میلیون و سیصد و هفتاد هزار تومان شد. یک هفته تا ده روز هم جوابش زمان میبره  . به جای سه تا آزمایش غربالگری همین یه دونه بسه. و تا هفته ۱۷ هم زمان داری