2821
2789

یه تاپیک دارم کامل نوشتم چطوری جوشام خوب کردم

برو ببین طولانیه دیگه دوباره نگم اخرین تاپیکامه

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من انقدر دکتر رفتم و بی نتیجه که خسته شده بودم

به چت جی پی تی گفتم فکر کن یه متخصص پوست هستی برای پوست من چی تجویز میکنی

عکسمم فرستادم

یه سری چیزا نوشت و خریدم استفاده کردم

والا صورتم مثل آینه صاف شده

برای سوال حتما بهش نقش بدید تا اطلاعات درست بده

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

مرسیی💙

فدات

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

از هیچی😄پول ندارم

ولی صورتم صافه و برق میزنه

کارهاییکه کردم:آزمایش خون دادم نرمال بود خدا رو شکر

پاکسازی کبد،هر روز دفع منظم، آب زیاد میخورم، نمیذارم چربی روی پوستم بمونه و قبل خواب صورتمو میشورم

میوه میخورم هر روز

غذاهای سالم کنارش سالاد

پیاده روی

باید علت رو پیدا کنی و برطرفش کنی برو دکتر پوست

رفتم ۳ تا دکتر رفتم فایده نداشت دارو هایی که دادن مثلا یکی چرک خشک کن داد قرص خوردم کلا بی فایده یگی ازمایش کبد چرب اینا داد که مشکلی نبود هعی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز