2777
2789
عنوان

شکایت همسایه طبقه پایین

460 بازدید | 6 پست

سلام دوستان همسایه پایین بابت نم دادن سرویس بهداشتی ماشکایت کرده مامشکل واحدخودرابرطرف کردیم اماایشان اجازه تعمیرواحدخودش رانمیده میگه مبلغی که کارشناس تعیین کرده واسه خسارت میخوام کسی ازقوانین اطلاع داره راهنمایی کنه  

چه همسایه مزخرفی خوب شما از یه بنا بپرسید که بخواد تعمیر کنه چقدر هزینه داره اگه زیاد با مبلغ کارشناس تفاوتی نکرد پولو بکوبونین تو صورتش 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
چه همسایه مزخرفی خوب شما از یه بنا بپرسید که بخواد تعمیر کنه چقدر هزینه داره اگه زیاد با مبلغ کارشنا ...

کارشناس زده ۲ونیم اونم درخواست ۳تومن کرده میگه ۵۰۰هزینه شکایت .موعد دادگاه ازطرف شورای حل اختلاف تیرماه گفتم شاید کسی اطلاع داره و کمکم کنه اونجاچه طور عنوان کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیرم میشه بگی همسایتون که شکایت کرده بود چی شد. مراحل شکایت چجوریه از اول میشه بگی ممنونم

بله رفت شورای حل اختلاف و بعدها اسم مالک که ما باشیم شکایت کرد کارشناس اومد بررسی کرد و بعد جلسه تشکیل شد و ما تعمیر کردیم و شکایتش پس گرفت

بله رفت شورای حل اختلاف و بعدها اسم مالک که ما باشیم شکایت کرد کارشناس اومد بررسی کرد و بعد جلسه تشک ...

خب عزیزم این پروسه چقدر طول کشید . و چجوری دادگاه ملزم می‌کنه اگر کسی زیر بار تعمیر نخواد بره. یه همسایه داریم اصلا در باز نمیکنه و حاضر به تعمیر نیست