2777
2789

وزن و قد خوشکلاتون چنده،دختر من 2 سال و سه ماهشه وزنش 16 قدش 98 ،ظاهرش عالی و خوبه ولی احساس میکنم اضافه وزن داره هرکی میبینتش میگه بچت توپولیه ،میگین غذاشو کم کنم؟ ،شبا تو شیشه شیر گاو میدم میخوابه،،به خاطر اونه ازش بگیرم؟ همش استرس دارم بزرگ شه مثل دخترایی هستن دبستانین چاقن و هیکلشون نافرمه بشه اونجوری،،،از فکر زیاد صبحی گفتم ببرمش کلاس ژیمناستیکی چیزی...هیشکی هم همسن و سالش نداره از اطرافیان

شماها وزن و قدش چجوریه،،،راهنمایی میکنین از سردرگمی بیوم بیرون😴،،سپاااااااااس 😘

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من دو سال و یک ماهشه قد دو سالگی ۹۹، وزن ۱۳۴۰۰ خودتون و شوهرتون تپلی هستین؟  فعالیتش زیا ...

بتباش نه ولی خودم اره🙆

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا
قدو وزنش برای ۳ و نیم ساله است،قدش بلنده وزنشم کاملاباقدش تناسب داره،جای نگرانی فکر نکنم باشه چون تن ...

3 سال و نیم😯جدی میگی.....!!

بتباش نه ولی خودم اره🙆

پس مراقبش باش

جاری منم دخترش کوچیک بود همه میگفتن تپلیه اونم حال میکرد ولی الان که ۱۰ سالشه رژیم داره بچه

بیرون زیاد ببرش الان هم که هوا خوبه پارک برید با هم. فعالیت ش زیاد باشه

ببین زیادببرش پارک تا زیاد تحرک داشته باشه بچه های دیگه رو ببینه 

عاشق پارکه..تحرکشم خیلی بالاس شیطون و وروجک...کلاس ورزش هست برای این سن ؟

عزیزم پسر منم تپلیه😍 قدش 99 و 23 کیلوعه. با دکترش صحبت کردم قرار شد روزی یه وعده شیر پاستوریزه بدم مقدار غذاشم کم کردم بشقابشم عوض کردم کوچیک تر خریدم و قاشقشم کوچیکتر کردم عوضش به میوه و سبزیجات اضافه کردم. البته پسرم خیلی انرژی داره از صبح که بیدار میشه تا شب درحال بازیه ولی با این حال تپلیه. الان دو ماهه دارم اینکار رو انجام میدم لاغر شده تقریبا دو کیلو کم شده چون تو سن رشد ان نمیشه زیاد بهشون سخت گرفت البته بستگی به اناتومی بدن بچه ها هم داره پسر من وقتی دنیا اومد چهار کیلو و سیصد بود. 

پس مراقبش باش جاری منم دخترش کوچیک بود همه میگفتن تپلیه اونم حال میکرد ولی الان که ۱۰ سالشه رژیم دا ...

منم از همین میترسم....به غیر این خونه یهداشت ها چطور بفهمم وزنش خوبه .از کجا میشه تشخیص داد ؟🙏