2777
2789
عزیزم پسر منم تپلیه😍 قدش 99 و 23 کیلوعه. با دکترش صحبت کردم قرار شد روزی یه وعده شیر پاستوریزه بدم ...

دختر من 3 و 800 بود..پسرت چند سالشه..رژیم از دکتر گرفتی براش

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم دوسالگی چهارده و هفتصد بود.بیست و سه کیلو خیلی خیلی زیاده واسه بچه دوساله.باز شونزده کیلو خوبه

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  

دختر من سر دوسالگی ۱۰ کیلو بود الان دوسالو ۵ ماهشه ی ماه دیگه میرم وزنش کنن

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####
دختر منم دوسالگی چهارده و هفتصد بود.بیست و سه کیلو خیلی خیلی زیاده واسه بچه دوساله.باز شونزده کیلو خ ...

اره 22 کیلو خیلی زیاده..دختر تو هم تقریبا هموزن بچه منه..از امشب میخوم شیشه رو بگیرم ازش

مامانِ 4 تا فرشته زمینی😍😘                                  خدا مهربونی کرد تو رو سپرد دست خودم💕           یاسین و یاسمین       رادمهر و مهرسانا
دختر من سر دوسالگی ۱۰ کیلو بود الان دوسالو ۵ ماهشه ی ماه دیگه میرم وزنش کنن

فک کنم دو کیلویی کم باشه ..بستگی به قد هم داره

ولی توپولی دختر من همش به خاطر خوردن تو شبه

فک کنم دو کیلویی کم باشه ..بستگی به قد هم داره ولی توپولی دختر من همش به خاطر خوردن تو شبه

اره میدونم کمه اما قدش خوبه فقط وزنش کمتره بااینکه خوب میخوره جست و خیزشم زیاده

ممنون از همه اونایی ک واسم صلوات فرستادن من ب خواستم رسیدم شماهم برسید ان شالله #####هرکی امضای منو دید ی صلوات خرج نیتم کنه لطفا خیرشو ببینی#####

منم دخترمو از شیر که گرفتم یه کیلو کم کرد شد چهارده و هفتصد.الانم همش مریض میشه و دندون درمیاره فک کنم بازم کم کنه

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...