2777
2789
عنوان

درد پریودی

172 بازدید | 18 پست

سلام.راسته ک‌میگن اگه ازدواج کنی.علائم پریودی مثل شکم درد و حالت تهوع از بین میره؟؟

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم بیشتر میشه که    

من نمیدونم چرا موقع پریودی حالت تهوع و استفراغ دارم.الان بهترم ولی تا پارسال .واای.از ی هفته قبل ک میخواد شروع بشه.همش حالت تهوع.سرم.امپول تا خوب بشم.این ماه بهترم خیلی

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.
من نمیدونم چرا موقع پریودی حالت تهوع و استفراغ دارم.الان بهترم ولی تا پارسال .واای.از ی هفته قبل ک م ...

منم از زور درد حالت تهوع ميگيرم😩

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
من نمیدونم چرا موقع پریودی حالت تهوع و استفراغ دارم.الان بهترم ولی تا پارسال .واای.از ی هفته قبل ک م ...

اره من سرگیجه دارم از دو هفته قبلش بعضی موقعها شونه و گردنم شدیدا دچار درد عصبی میشه شکم درد و و کمر درد هم که جای خود تازه اینا مال قبلش توی خوش که بدتر 😦😦😣😣

یه باور جدید هست که میگه:باورهای قدیمرو بذار کنار،تخم مرغ رو یه کم فشار بدی میشکنه!!😊😌
منم از زور درد حالت تهوع ميگيرم😩

ی جورایی افسردگی گرفتم حتی.ب خودم میگم ینی من هر ماه باید این بلا سرم بیاد ولی این ماه بهترم.کمی شکم درد دارم.ی بارم بالا اوردم.ماه های پیش ک دکتر هم رفتم خوب نشدم.خود ب خود خوب شدم.

اره من سرگیجه دارم از دو هفته قبلش بعضی موقعها شونه و گردنم شدیدا دچار درد عصبی میشه شکم درد و و کمر ...

کلا میزنه ب معدم.سینه هامم ک دردناک و متورم میشن.از دو هفته قبل ک محل نمیدم ولی اگه ب در و دیواری بخورم جیغم در میاد😅