2777
2789
عنوان

رنگ طبیعی موهام داره کمرنگ میشه

58 بازدید | 3 پست

بچها من قبلا موهام مشکی مشکی بود، الان یه سه چهار ماهی هست حس میکنم مثل قبلا پررنگ نیستن و دارن کمرنگ میشن و تو بعضی زاویه ها هم قهوهای دیده میشن توی اینه بخصوص، بعضی وقتام همچنان مشکی دیده میشن ولی میفهمم که مثل قبلا نیستن واقعا، هم حس میکنم تار موهام هم نازک تر شدن، ولی شنیده بودم که بعضی وقتا مو اول کمرنگ میشه بعد کم کم سفید میشه استرس گرفتم نکنه سفید بشن، نوزده سالمه ژن سفیدی هم داریم از سمت پدری ولی هرکی از تو خونواده پدری موهاش سفید شدن تو سن ۱۴/۱۵ شروع به سفید شدن کرده و خود بابامم میگه من که نوزده ساله بودم حداقل ده تا تار سفیدو داشتم، نگرانم یعنی ممکنه سفید بشن؟ ازونور مامانم اینا ژن سفیدی رو ندارن، خدایا نمیدونم سر کدوم رفتم

و یه مدت هم اتو زیاد میکشیدم ولی نه در حد هرروز، مثلا هفتهای یبار، توی نور افتاب هم نمیرم کلا خیلی کم

موهام هم زیاد بلند نیستن که برم کوتاه کنم دوباره جون بگیرن وگرنه حتما کوتاه میکردم نازکیشون حداقل برطرف میشد و ببینم قهوهای میمونن یا نه بخدا دارم دیوونه میشم😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خیلی مشکی نبود ولی خرمایی بود ک الان داره رو ب بور میره همشم موهام تار ب تار سفید میشهالبته ۳۱ س ...

دیگه توی ۳۱ سالگی طبیعیه من اخه نوزده سالمه

و من مشکی مشکی بود کلا