2777
2789
عنوان

استفاده از ماشین ظرفشویی بدون قرص

3725 بازدید | 9 پست

سلام.من گاهی بدون استفاده از قرص از ماشین ظرفشویی استفاده میکنم،،،میگم یه وقت مشکلی نداشته باشه؟؟؟آخه فکر میکنم چون نمک و جلا دهنده داره نیازی به قرص نباشه...نظر شما چیه دوستان؟؟؟

خوب نیست اصلا

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

تمیز میکنه ظرفاتو؟ من مایعشو میریزم قرص بعد ی مدت رسوب میگیره مایع بخر بجای قرص بعد هر دفعه شده یذره توش بریز. قرص باید هردفعه یدونه درسته بندازی ولی مایع اگ طرفا زیاد کثیف نباشه یا کم باشه کمتر میریزی

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلش قرصه

نمک که گند زداس برای ظرفا استفاده نمیشه میره توو لوله ها

جلا هم توو ابکشی میریزه

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
تمیز میکنه ظرفاتو؟ من مایعشو میریزم قرص بعد ی مدت رسوب میگیره مایع بخر بجای قرص بعد هر دفعه شده یذره ...

واقعا؟؟؟ من تا حالا مایعشو ندیدم،،،پس از این به بعد مایعشو میخرم دستت درد نکنه گلم،،،فقط برای ظرفایی که کمتر کثیفن استفاده میشه؟؟یا به جای قرص همیشه استفاده میشه؟

تمیز میکنه ظرفاتو؟ من مایعشو میریزم قرص بعد ی مدت رسوب میگیره مایع بخر بجای قرص بعد هر دفعه شده یذره ...

ببخش گلم یه سوال دیگه هم دارم،،مارک ظرفشوییتون چیه؟ برای همشون میشه استفاده کرد؟ قیمتش حدودا چنده؟

واقعا؟؟؟ من تا حالا مایعشو ندیدم،،،پس از این به بعد مایعشو میخرم دستت درد نکنه گلم،،،فقط برای ظرفایی ...

همیشه استفاده میکنم عزیزم ظرفا بیشتر کثیف باشه بیشتر مایع میریزم. اندازه و خط داره خود ماشین ظرفشویی

ببخش گلم یه سوال دیگه هم دارم،،مارک ظرفشوییتون چیه؟ برای همشون میشه استفاده کرد؟ قیمتش حدودا چنده؟

مارکش الجی عزیزم. اره میشه واسه همه استفاده کرد. دقیقا یادم نیس ولی ب صرفه تر از قرصه