2777
2789

اسم نیارید لطفا

اینحا اگه جای هیچ مردی نیست پس هیچ مردی رو تحویل نگیرید

🖤پایداااااار تاااااا پاااااااای داااااار🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبعیض رو قبول ندارم حتی اگر اون آقایون عضو قدیمی و آدم های خوبی باشند

منظورت آقای ج.م هست؟ :))

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

چه اهمیتی داره کاربر مرد باشه یا زن وقتی حد و حدود خودش رو حفظ میکنه 

برا من که بود و نبودشون هیچ فرقی نداره

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 

من فقط درگیر اونایی هستم که میگن نه فلان اقا و فلان اقا خوبن تاپیکای مورد دار نمیان.

ولی مورد داشتیم اوایل که آیکون کاربران انلاین فقط واسه تعداد محدودی فعال شده بود اون اقایون هم لو رفتند که هستند تو تاپیکای مورد دار.

هر چیزی که اجازه نقد شدنش داده نشه شک برانگیزه.

کلا با تفکیک جنسیتی از هر نوعش مخالفم

اگرم مرد یا زنی اینجا حدشو حفظ نکنه گزارش میشه 

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.