2777
2789
عنوان

دندون

88 بازدید | 14 پست

سلام بچها 

من یکسال پیش دندونم رو عصب کشی کردم ولی روکش نکرده بودم تا پول دستم بیاد.چندوقت پیشا یه طرفش شکست بعد الان یکم اون قسمت پر شدش لق شده تا شنبه که برم دکتر میترسم کنده بشه.به نظرتون فایده داره یا نه😔

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

عزیزم دندون لقو فقط میشه کشید فک نکنم روکش بشه ولی بازم مدارا کن اصلا باهاش چیزی نجو تا ببینی دکتر چی میگه 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

مادرم میگه اگه مواد ترمیمی دندون لق شده، میشه دوباره ترمیم کرد ینی اون آمالگام رو خارج میکنن و آمالگام جدید میزارن روی دندونت.
اینم میگه ک سرامیک کن دندونتو از آمالگام استفاده نکن چون منسوخ شده دیگه
هرچی سریعترم برو دکتر.فک کنم پانسمان دندونت باز شده. ولی بعد یک سال خوب دووم اورده

when the world is against you the best place to hide is the madman

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم میگه اگه مواد ترمیمی دندون لق شده، میشه دوباره ترمیم کرد ینی اون آمالگام رو خارج میکنن و آمالگ ...

پانسمانی ک من میگم منظورم گازاستریل و پنبه و اینا نیستا

مادرم میگه اگه مواد ترمیمی دندون لق شده، میشه دوباره ترمیم کرد ینی اون آمالگام رو خارج میکنن و آمالگ ...

عزیزم از ریشه لقه.مامانتون دندونپزشکن؟البته خیلی لق نیست ولی تکون میخوره یکم

مادرم میگه اگه تنها راهی ک باقیمونده کشیدن دندون هست، میتونی بکشیش و بعد با ارتودنسی، دندونای عقبی رو حرکت بدی بیان جلو و جای دندون خالی رو پر کنن
یا میتونی ایمپلنت بزاری ک خیلی درد داره و هزینشم زیاده
امیدوارم ترمیم شه دندونت چون هیچی دندون طبیعی نمیشه

مادرم میگه اگه تنها راهی ک باقیمونده کشیدن دندون هست، میتونی بکشیش و بعد با ارتودنسی، دندونای عقبی ر ...

یعنی گفتت فایده نداره؟ایمپلنت درد داره؟اخه یه سریا میگن درد نداره

یعنی گفتت فایده نداره؟ایمپلنت درد داره؟اخه یه سریا میگن درد نداره

نگفت فایده نداره
گفت اگه تنها راه باقی مونده کشیدن هست بکشش.
کیا میگن درد نداره کاشت ایمپلنت ؟؟وقتی پایه ایمپلنت وارد استخون بشه درد نداره ؟؟؟
امسال دندون عقلمو کشیدم اونم با 4 تا بی حسی اما بازم درد رو حس میکردم حتی گریه هم میکردم. این ک دیگه هم باید دندون کشید هم پایه ایمپلنت رو کاشت

نگفت فایده نداره گفت اگه تنها راه باقی مونده کشیدن هست بکشش. کیا میگن درد نداره کاشت ایمپلنت ؟؟وقتی ...

مرسی دوستم.بچها همینجا گفتن زیاد درد نداره.اینکه میگن احتمال سرطان استخوان رو زیاد میکنه راسته یا الکیه؟

سرطان استخوانو هرکی گفته اغراق کرده
بعضیا وقتی ایمپلنت تیتانیومی کار میزارن، بدنشون واکنش نشون میده و بعد از خارج کردن ایمپلنت همه چی اوکی میشه.البته تعدادشون خیلی کمه
شما اگه قصد کاشت ایمپلنت داشتی بگو سرامیکی براتون بزارن ی اسم دیگم داره: زیرکونیا

[QUOTE=59410242]سرطان استخوانو هرکی گفته اغراق کرده بعضیا وقتی ایمپلنت تیتانیومی کار میزارن، بدنشون واکنش نشون میده ...[/QU

مرسی دوستم😘😘😘😘

[QUOTE=59410242]سرطان استخوانو هرکی گفته اغراق کرده بعضیا وقتی ایمپلنت تیتانیومی کار میزارن، بدنشون ...

خاهش میشه عزیزم

خوشحالم کمکت کردم