2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انجام داد

معمولا بعد از انجام مانور اگه درست انجام بشه و بیمار هم مراقبت های لازم را انجام بده (تا ٢٤ ساعت اول، نباید سر به سمت پایین خم بشه یا سر را بالا برد و کلا تغییر ناگهانی داد، و شب اول بعد از انجام مانور، موقع خواب باید به حالت نشسته خوابید)، مشکل بر طرف میشه. ولی گاها نیاز هست بیش از یکبار مانور انجام داد.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

منم از پارسال درگیر شد م و کلی تست و ازمایش دادم و سالم بود همه چیز در نهایت درمان قطعی با اسنتراست حتما تحت نظر دکتر ادامه بدید من بعد شش ماه الان میتونم بگم نود درصد خوب شدم

منم از پارسال درگیر شد م و کلی تست و ازمایش دادم و سالم بود همه چیز در نهایت درمان قطعی با اسنتراست ...

عزیزم اسنترا برا شما عوارض نداشت من ۴ روزه میخورم نصفه دیشب داشتم میمردم از استرس الانم زیاد خوب نیستم بیشتر شبا خوب میشم سرمم انگار ضعف میره بعد شما حس مبکردین انگار مغزتون درست و عادی کار نمیکنه؟

سلام من دقیقا مثه شمام شما بهتر نشدی

نسبت به قبل بهترم هنوز کامل خوب نشدم وقتی خوابم میاد، خستم، استرس دارم دوباره حالت شناور بودن دارم. یک دوره آسنترا خوردم بعد قطع کردم. استرس علائم رو تشدید میکنه