2777
2789
عنوان

سوراخ کردن گوش کودک

247 بازدید | 22 پست

میترسم گوش بچه رو سوراخ کنم، اونایی گوش بچه رو تو شش ماهگی سوراخ کردن از تجربه شون بگن، بچه خیلی اذیت شد؟ خیلی درد کشید و گریه کرد؟ عفونت کرد گوشش؟ خودم تجربه بدی دارم از گوش سوراخ کردن، بچه بودم سه بار گوشم رو سوراخ کردن هر بار به شدت عفونت میکرد و بعد هم که خوب میشد سوراخ کامل پر میشد، دوباره مجبور بودم سوراخ کنم

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گوش دخترمو هفت ماهگی سوراخ کردم فقط از صدای تفنگ ترسید بعدش شکر خدا هیچ مشکلی نداشت

ببریدش درمانگاه یا مطب دکتر انجام بده که همه چیز استریل باشه تا کوچیک هستن هم لاله گوششون ظریف و نازکه هم کمتر درد حس میکنن هم دست نمیزنن بهش منکه خیلی راضیم

براي چي سوراخ كني اصلا؟؟ بذار خودش هروقت دلش خواست. 

همه خونواده میگن تا کوچیکه براش راحتتره ،من که اصلا دلم نمیاد ، نمی دونین چقدرم کولیه برا یه واکسن زدن بیچارم میکنه

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

من پنج ماهگی سوراخ کردم خیلی خوب بود . هرچی زودتر بهتر ، بزرگتر میشه بچه بیشتر میفهمه ادم دلش نمیاد. بیشتر از صداش میگن بچه میترسه کریه میکنه.

این که میگن نکنید بزرگ شه خودش  سوراخ کنه رو هم اصلا نمیفهمم یعنی چی. اگه اون بچه یکی بود مثل من که دل این کارا رو ندارم چی . بدتر اذیت میشه تو بزرگسالی 

شهدا شرمنده ایم 😢
کاری نداره که ،فامیل ما بچه 40روزه رو با پنبه الکل  ماساژ داد بعد با همون گوشواره طبی سوراخ کرد ...

یا خدا😲