2777
2789
عنوان

جنی چیزی میشناسین عایا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 90 پست
ینی جن دیدی شمااا؟؟؟؟؟

بله دیدم ولی آدمها چون تا خودشون نبینن فکر میکنن که توهمه و دروغه و دوست ندارم کسی بهم توهین کنه تعریف نمیکنم ولی واقعیت داره.   

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیییییی دخترامون از بس مجرد موندن خلو چل شدن هیییی ننه😒😒😒😒

😂😂😂😂😂

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
بله دیدم ولی آدمها چون تا خودشون نبینن فکر میکنن که توهمه و دروغه و دوست ندارم کسی بهم توهین کنه تعر ...

تعزیف کن خببب

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
😂😂😂😂😂😂😂 باچع باچع به جا این کارا برو یع شوهر پیدا کن امسال تو الان سه تا بچه دارن

نکنه تو مامانمی اینجایی؟؟؟؟؟؟؟مامان نگفته بودی تو نی نی سایتی شیطونااا  

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)
بله دیدم ولی آدمها چون تا خودشون نبینن فکر میکنن که توهمه و دروغه و دوست ندارم کسی بهم توهین کنه تعر ...

اتفاقا من ممنونتم میشم اگه پیغاممو برسونی بهشون دروغگو چیه آخههه؟؟؟؟

تعزیف کن خببب

یه بار اینجا یکی تاپیک زد راجع به طلسم و جادو من هم گفتم طلسم و جادو این چیزها همش الکیه و خرافات هست ولی جن وجود داره چون خودم دیدم. خیلی مسخره ریپلای زد که چرا با موبایلت عکس نگرفتی که ماه هم مستفیض بشیم. متنفرم از اینهایی که تاپیک میذارن بعد تا یکی کوچکترین حرفی خلاف میلشون میزنه مسخره ش میکنن البته چیزهای دیگه هم گفت ولی هرگز با همچین آدمی دلم صاف نمیشه چون رسما بنده رو متهم به دروغگویی کرد. از این سایت متنفر شدم و از آدمهای خودبین و خودپرست که فکر میکنن عقل کلن. البته جسارت نشه منظورم با بچه های حاضر در این تاپیک نیست  کلا تنها جایی که توی این سایت ناراحت شدم فقط هونجا بود. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
اتفاقا من ممنونتم میشم اگه پیغاممو برسونی بهشون دروغگو چیه آخههه؟؟؟؟

اون قضیه مال سالها پیش بود و روی من اثر بدی گذاشت. هنوز هم فکرش ناراحتم میکنه ولی بعدها چیزهایی که برای دیگران تعریف کردم فهمیدم وقتی بچه بودم هم جن دیده بودم اما نمی دونستم جن هست. یکی دو تا هم نبود که یه حیاط پر از جن. 

یه بار اینجا یکی تاپیک زد راجع به طلسم و جادو من هم گفتم طلسم و جادو این چیزها همش الکیه و خرافات هس ...

اخیییی عزیزم

واقعا تعجب میکنم از برخورد تند و نااگاهانه ی خیلیا

چجور میتونن راجع به خیلی چیزا نظر قطعی بدن

من حتا اگه مطمئن باشم طرف مقابلم دروغ میگه با شوخی و خنده جوابشو میدم اما بعضیا راست و دروع مطلبی واسشون واضح نیس بازم نظر میدن

اون قضیه مال سالها پیش بود و روی من اثر بدی گذاشت. هنوز هم فکرش ناراحتم میکنه ولی بعدها چیزهایی که ب ...

لطف ادامه بده برام جالبه

😂😂😂😂😂😂 اره دختره ی چش سفید از صب تو تاپیکا تعقیبت میکنم

وای دده 

راستش منو هک کردن و کلا همه چیو تکذیب میکنم   

لطف ادامه بده برام جالبه

خب این رو براتون تعریف میکنم لطفا مسخره نکنید. من خودم تازگیها فهمیدم جن بوده. این مال بچگیم هست ولی اونی که به وضوح دیدم رو تعریف نمیکنم چون قبلا تعریف کردم. من بچه بودم یازده ساله بودم به گمونم. تابستون بود صحبت خیلی سال پیش هست دیگه ما توی حیاط میخوابیدیم من روی تخت بودم توی حیاط. خوابم نمیبرد یهو دیدم بدنم یه جوری شده بعد دیدم دارم از سطح تخت میرم بالا بعد دیدم هم سطح پشت بام شدم یعنی میدیدم که خودم پایینم اما در عین حال بالا هم بودم بعد دیدم حیاطمون پر از گربه ست. ببین من گربه ها رو دوست دارم و باهاشون رابطه م خوبه. گربه ها خیلی زشت و وحشتناک بودن و مرتب تغییر شکل میدادن و تبدیل به جن میشدن بعد دوباره گربه میشدن اون صحنه خیلی حالم رو بد میکرد ولی خدا رو شکر چون بالا بودم انگار بخاطر همین نمیتونستن به من آسیب برسونن. خیلی اذیت شدم و ترسیدم. بعد که دیگه برگشتم به جسمم. خیلی سال بعدش من فهمیدم که جنها اکثرا به شکل گربه در میان من اون موقع نمی دونستم ولی باز هم گفتم توهمه. همین چند وقت پیش یکی بهم گفت عین این ماجرا رو ولی با این تفاوت که اون شخص یه عالم دینی بوده و در حال نماز مثل من می بینه میره بالا و همه جا پر از گربه میشه میفهمه اینها جن هستن و میخوان اذیت کنن حالا من دقیق نپرسیدم و اون هم این رو تعریف کرد. اگر این حرفم رو باور میکنید من اونی که از نزدیک دیدم رو تعریف میکنم