2777
2789
عنوان

جنی چیزی میشناسین عایا؟؟؟

490 بازدید | 90 پست

فعلا بضاعتمون در همین حده برا تاپیک

حالا بعدا شوهر کردم از خیانتاش براتون میگم فعلا همین تاپیکای در پیتیو قبول داشته باشین تا بعد  

آیا به جن اعتقاد دارید؟

نترسید!این جن در واقع کاری با شما ندارد . فقط باعث و بانی یکی از مشکلات خانه ماست، که تا کنون راه حلی برایش پیدا نشده.

خدمتتان عارضم این خانه ی ما را از صبح بشور،بساب و مرتب کن انگار نه انگار و تمام تلاش هایمان برای مرتب نگه داشتنش مانند ساختن خانه ای از کاه در مسیر توفان است که پایه های سُستش چند لحظه بیشتر دوام ندارد و در اسرع وقت فرو میریزد.

خب این ها چه ربطی به جن داشت؟خب تمام این ها تقصیر کسی نیست جز یک جنِ از خدا بی خبر

شاید فکر میکنید ما در خانه مان جن داریم؟کاش اینطور بود اما متاسفانه جن مورد نظر هم اکنون در دسترس نمیباشد و دست ما مانده و یک خروار پوست گردو

از مادرم شنیده ام که او نیز از مادرشان شنیده که مادرش نقل کرده است که چندین و چند نسل پیش در خانواده ی مادریش که اتفاقا خان هم بوده اند یک جن بخت برگشته با این خیال که خیلی زرنگ است برای دزدی به دانجا رفته  ولی از آنجا که شانسش به آن حیوان نجیب که گوش هایش کمی درازتر از حد معمول است نرفته بود ،رسوا و گرفتار می شود.

زان پس اهل خانه بدون هیچ رحم وشفقتی او را در بند خود گرفته و هرچه کار سخت و مشقت بار بوده است بر دوش او گذاشته اند و آنقدر و آنقدر از او کار کشیدند تا جن مربوطه به تنگ آمده و چون کاری از دستش بر نمی آمده شروع به نعل و نفرین میکند.

در ادامه جن عزیز طی اقدامی بی فکرانه و عجولانه این گونه می نالد:"الهی تا هفتاد و هفت هزار نسلتان خانه ای آشفته بازار داشته باشند و هر کاری هم کنند شلختگی و هردم هربیلی از خصیصه های بارزشان باشد....."

خلاصه این که میگویند وقتی جن نادانی یک سنگ در چاه می اندازد صد آدم عاقل کاری ازشان ساخته نیست، حکایت ماست.

نفرین جن مذکور صاف زده به کمر خانه ی ما و او را از چند ناحیه فلج نموده است

حالا من مانده ام که اجنه متوسط عمرشان چقدر است؟آیا امکان دارد هنوز ایشان در قید حیات باشند؟

جن عزیز اگر هنوز زنده اید و به دیار باقی نشتافته اید من از پشت همین تریبون شما را به یک جلسه مذاکره دعوت می کنم که گزینه های روی میزتان را اعلام نموده و انشالا صلح نماییم!

شما بیاید پای میز مذاکره ،پشیمان نخواهید شد بنده تضمین می کنم!

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)

خوبه با این موضوع شوخی میکنی   ولی اگر واقعیش رو ببینی دیگه اینجوری نمیخندی   

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه با این موضوع شوخی میکنی   ولی اگر واقعیش رو ببینی دیگه اینجوری نمیخندی    

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
بزن به چاک ننه جون😒😒😒 تاپیک فقط باس خیانتی و جنایتی باشه😣

خیانتم کجاااا بود آخهههه؟؟؟؟؟کسی نی بدبختی  به جنای بیچاره گیر دادم

جن یا شوهر؟؟    

جن رو میگم. خوشم نمیاد کسی من رو دروغگو خطاب کنه چون هر چه هستم این یکی رو نیستم. بنابراین هیچی نمیگم. سکوت میکنم   

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

تا جنع نیومده جدابمنو بدین 

دکتر برام قرص دگزامتازول نوشته از روز اول پری یه عدد تا چند روز باید بخورم ینی طبق دستور دارو دکتر بهم نگف 

از ترسم همه رئ غلط غلوط نوشتم بگیید

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
جن رو میگم. خوشم نمیاد کسی من رو دروغگو خطاب کنه چون هر چه هستم این یکی رو نیستم. بنابراین هیچی نمیگ ...

ینی جن دیدی شمااا؟؟؟؟؟