2777
2789
عنوان

ی سوال فقهی و حقوقی دارم

217 بازدید | 15 پست

اونطور که شنیدم میگن اصل بر حرام ابدی ۲ چیزه ۱ ازدواج با زن شوهر دار ۲ ازدواج در ایام عده

حالا اینکه گفته ازدواج با زن شوهر دار

مردی که بخواد زنی که شوهر داره رو به عقد خودش در بیاره مگه ممکنه؟ قانون این اجازه رو میده میرن دفتر خونه راحت ازدواج میکنن؟😐

فک کنم صیغه میتونه باشه نه ازدواج

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی زنی که شوهر داره مرد باهاش رابطه برقرار میکنه اون زن و مرد بهم حرام ابدی میشن مثلا بعدن زن بخوا ...

منم اتفاقا اینطوری میدونستم ولی ی جا دیدم ننوشته بود رابطه جنسی نوشته بود ازدواج😐

به نظر من بهتره آدم عاقل باشه نه فقیه!

اگر میخای اینکارو بکنی بدون اینکه وارد جزئیات بشی انجام بده،اگرم نمیخای پس اصلا چرا میپرسی؟

حداقل یه سوال علمی بپرس که کمکت کنه بهتر زندگی کنی!

تورو خدا دل همو نشکنید،همه مون خسته ایم...

به نظر من بهتره آدم عاقل باشه نه فقیه!اگر میخای اینکارو بکنی بدون اینکه وارد جزئیات بشی انجام بده،اگ ...

عزمزمه چه ربطی داره مگه بده آدم اطلاعات داشته باشه من رشته ی درسیم این چیزاست دوس دارم کنجکاو میشم که بدونم

نه ببین مثلا طرف شوهر داره میره با ی پسر اکی میشه خب این زن طلاق هم بگیره بر این دوست پسره حرامه ب ا ...

طرف تو عده باشه میتونه ازدواج کنه؟

اگه بکنه هم حرام ابدی میشن درسته؟

طرف تو عده باشه میتونه ازدواج کنه؟اگه بکنه هم حرام ابدی میشن درسته؟

از نظر فقهی نه دیگه نمیتونه کلا معنی و پایه عده نگه داشتن براهمینه ماده ۱۰۵۰ قانون مدنی بزن عزیزم متوجه میشی اگه حقوق خوندی