2777
2789
عنوان

زن داداش روااااااانی

219 بازدید | 14 پست

ازش خستهههههه شدم میگه چراااااااا چراااااااا چراااااااا این چراااااااا اون چرا کوفت خب چهههه مرگته زن میخواستی چشماتو وا کنی میگه چراااااااا مامانت تو ماکارونی قارچ میریزه چراااااااا شما سر سفره باهرغذای حتی تو زمستون هم سالاد میارید چراااااااا وقتی میخواید چایی بیارید کف سینی رو چيزي نمیگذارید این چراهاشو میکشه و مستقیم تو چشمهام نگاه میکنه اووووف خسته ام ازش اوایل جوابشو با حوصله میدادم الان دیگه به نقطه انفجار نزدیکم ببینمش و اون چراهای معروفشو بگه میترکم بهش مراعات هیچی هم نمیکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میگفتی عزیزم یه دور دفترچه راهنمای استفاده از وسایل و سبک زندگی انسان ها رو بخون خودت میفهمی چرا

این بنده خدا خودش ب همچین کتابی احتیاج داره ی ی نگاه ب تایپیکاش بنداز بیچاره زن داداشش الکی قضاوت نکنیم بهتره عزیزم

این بنده خدا خودش ب همچین کتابی احتیاج داره ی ی نگاه ب تایپیکاش بنداز بیچاره زن داداشش الکی قضاوت نک ...

تاپیک هارو ندیدم ولی من خودم دو ساله زن داداش دارم مثل ماه میمونه از بس خانم محترم و گلی هستن ولی مال ایشون یکم رو اعصابه از همه چیز ایراد بخواد بگیره

Ten out of ten you're killin' it girl all without a man you killin' it girl