2777
2789

سلام بچه ها ، دو بار تاپيك زدم در مورد اينكه نميدونم چيكار كنم با پسرم كه خيلييي شير ميخوره ، بالاخره با همسرم تصميم گرفتيم فردا بچم رو از شير بگيريم ، اميدوارم سخت نگذره پسرم تقريبا بيست و سه ماهشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون صبر زرد رو از عطاری بگیر حل میشه یکی دوبار بیاد بعدش دیگه نزدیکت نمیشه فقط باید تلخیشو حس کنه&n ...

لب به غذا نميزنه ده كيلوئه ، اميدوارم فردا غذا بخوره وگرنه كه شير هم نخوره از گرسنگي اخلاقش افتضاح ميشه

شش ماهه زور ميزنم تدريجي كم كنم نشد ، خيلي خسته و عصبي ميشدم و فرداش روز از نو روزي از نو ، ميخوام ص ...

اره خوبه راهش همين يك دفعه اي و صبر زرد هست

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
لب به غذا نميزنه ده كيلوئه ، اميدوارم فردا غذا بخوره وگرنه كه شير هم نخوره از گرسنگي اخلاقش افتضاح م ...

ناراحت نباش عزیزم دختر منم دقیقا انطوری بود دیگه واقعا نمیتونستم بهش شیر بدم از بس که آویرونم بود اصلا غذا هم نمیخورد صبر زرد زدم یکی دو روزه فرار کرد دهنش تلخ میشد گریه میکرد دیگه شیر نمیخورد بعد گرسنش که شد شدید مجبور شد غذا بخوره شیر از یادش رفت

ناراحت نباش عزیزم دختر منم دقیقا انطوری بود دیگه واقعا نمیتونستم بهش شیر بدم از بس که آویرونم بود اص ...

اخلاقش بد نشد ؟ مثلا پرخاشگر ؟ بچه ي من اصلا نميزنه احساس ميكنم از شير بگيرم ، ميزنه !

اخلاقش بد نشد ؟ مثلا پرخاشگر ؟ بچه ي من اصلا نميزنه احساس ميكنم از شير بگيرم ، ميزنه !

روز اول و دوم کاملا طبیعی حتی تا چند روز ولی تو اصلا نباید اهمیت بدی نباید دلت براش بسوزه وگرنه نمیتونی فقط سعی کن آبمیوه و غذا بهش بده مطمئن باش یه چند بار اینجوری سیر بشه آروم میشه