2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بفرما . منم میخوام برم یکی دوماه دیگه

من تمام آزمایشات خودم و همسرم انجام دادم برای آی وی اف تعیین جنسیت پیش دکتر رستمی و مشاور ژنتیک اونجا هم نامه ی ورود به سیکل بهم داد و گفت مشکلی ندارید، حالا بدون اینکه آزمایشاتمو دکتر ببینه گفتن 10 تومن بدین برای تشکیل پرونده و اینکه بفرستیمتون مطب که دکتر ببینه، خواستم ببینم کسی مثل من بوده؟ آخه چه تضمینی هست اصلا اون جنسیتی که من بخوام تشکیل بشه و دکتر اکی بده، موندم و نمیدونم چکار کنم؟؟  

ممنون عزیزم، در مورد هزینه های آی وی اف و تعیین جنسیت سوال داشتم

اینو نمیدونم 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
من تمام آزمایشات خودم و همسرم انجام دادم برای آی وی اف تعیین جنسیت پیش دکتر رستمی و مشاور ژنتیک اونج ...

یعنی مشکل نازایی نداری ؟ فقط میخوای برا جنس مورد نظرت ؟ آمپولاش استفاده نمیکنی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
یعنی مشکل نازایی نداری ؟ فقط میخوای برا جنس مورد نظرت ؟ آمپولاش استفاده نمیکنی ؟

واسه بچه اولم هست، تو آزمایشات که مشکلی نداشتم، آمپول که باید استفاده بشه، چون واسه آی وی اف به کلی تخمک نیاز هست

فکر کنم هزینه برای شما بیشتره چون اول به روش آزمایش  پی جی دی جنسیت معیین می کنند  بعدم ک ...

بله در مورد هزینه اطلاع دارم ولی قبل از اینکه مشخص بشه که جنین پسر برام تشکیل میشه یا نه قراره هزینه را پرداخت کنم، جاهای دیگه نمیدونم این شکلی هست یا نه؟

بله در مورد هزینه اطلاع دارم ولی قبل از اینکه مشخص بشه که جنین پسر برام تشکیل میشه یا نه قراره هزینه ...

عزیزم 

آی وی اف کردی فکر نکن صدرصد بارداری تا برسه که پسر باشه

تو هر دوره 30 تا 40 درصد شانس بارداری وجود داره

که باز عوامل دیگم تاثیر گذاره

اون دکتر هزینش و میگیره

عزیزم  آی وی اف کردی فکر نکن صدرصد بارداری تا برسه که پسر باشه تو هر دوره 30 تا 40 درصد شانس ...

در این رابطه ها کاملا تحقیق کردم و اطلاع دارم ولی خب شرایطم خاص هست و بعضی مواقع جبر روزگار آدم را مجبور به انجام بعضی کارها میکنه عزیزم