خانوما من ایسنتا نصب کرده بودم .شماره ی شوهرمو دادم .یه اکانت برای خودم درست کردم وارد اینستا شدم .حالا سوالم اینه من دایرکت با هرکس حرف زدم شوهرم اونا رو میبینه؟؟اکع حذف کنم چی .خواهش میکنم جواب بدین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه چون اینستا نداره ولی اگر اون با شماره اش وارد اینستا بسه می تونه ببینه
❤ حلقه بر در می زدم تا نیمه شب در وا نشد ، جستجوی یار کردم آن صنم پیدا نشد ، پاسدار شب بیامد هر دودستم را ببست ، ای خدا هیچ عاشقی مانند من رسوا نشد ، ( قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن
فکر نمیکنم اینستا اجازه بده دو نفر همزمان با یه اکانت انلاین باشن اما بهرحال مگه چه سری داری که از ش ...
چرا اجازه می ده
❤ حلقه بر در می زدم تا نیمه شب در وا نشد ، جستجوی یار کردم آن صنم پیدا نشد ، پاسدار شب بیامد هر دودستم را ببست ، ای خدا هیچ عاشقی مانند من رسوا نشد ، ( قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن