2777
2789
عنوان

من خیلی سنگ دلم

204 بازدید | 22 پست

اصلا بدبختی دیگران برام مهم نیست

حتی پدر مادرم برام مهم نیستن

به خودم و خواسته هام فکر میکنم همش

به دیگران نمیتونم گریه کنم برام مهم نیستن

به چیزایی که بقیه میخندن نمیخندم چون جذابیتی برام ندارن .

مادرم میگه روحیه زنانه نداری

فال و طالع بینی تضمینی و حرفه ای با علم جفر و ابجد بیش از ۵ سال سابقه .

شوخی میکنی ؟

به یک روز بعد از مردنم فکر میکنم، آدم هایی که بی تاب جای خالی من گریه می کنند . به خاطراتم که ناباورانه در ذهن عزیزانم مرور خواهد شد. به یکسال بعد از مردنم فکر میکنم، به آدم هایی که آخرین اشک هایشان را برای نبودنم میریزند و آماده میشوند برای فراموش کردنم ! به پنج سال بعد از مردنم فکر میکنم، به ادم هایی که دیگر مرا یادشان رفته و به دنیایی که بدون وجود من هم پابرجاست . چه بیهوده زمانم برای دردهایی سپری شد که از آن من نبود ؛ و دغدغه هایی که هیچ فایده ای برایم نداشت و افکار آزاردهنده ای که فقط حواس مرا از زندگی پرت میکرد .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوخی میکنی ؟

ناراحتی کسی برام مهم نیست

مادر دوست صمیمیم فوت شده بود

همه گریه کردن همه همکلاسی ها

من مثل چوب خشک ایستاده بودم

فال و طالع بینی تضمینی و حرفه ای با علم جفر و ابجد بیش از ۵ سال سابقه .

حالا من با یه گیف که دوتا بچه دارن همو میزنن گریه کردم .. کل کلاس بهم ریخت .. پشمای استادمون ریخته بود.میکفت چقدد دل نازکی اخه چرا اینجوری هستی 🤣

سوهان عسلی شربت آلبالو ..قهوه ی فالی فندق و هلو .(خوراکیایی که بصورت رندوم نصفه شب هوس می کنم)