2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیان از سرکار اومدم پسرم بد حال 😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسهال اگه داده جلوشو نبند بذار میکروب از بدنش خارج بشه اب بهش بده اگه او ار اس میخوره بهش بده ولی او ...

جلوی تهوش رو چجور بگیرم

نه موتلو تورک دئنه تورک قیزیام آتام بابک آنام توموروس
او سرم‌های خونگی چیه از اونا بدم خوبه ؟

از داروخانه پودراوآراس بگیرتوی اب حل کن بهش بده کته باماست...نعنا ونبات دم کن بهش بده سریع خوب میشه..اگه نبات داغ کنی ویه ذره اب جوش بریزی توش وبهش بدی عالیه

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍

تا زمانی که نتونه غذا تو معدش نگه داره نمیشه اسهالشو درمان کن نمیدونم اگر من جای شما بودم حتما به دکتر میبردمش وسرم میزدم داتل سرمم امپول تهوع میزنن چون اگه نبریش خودت بیشتر اذیت میشی حجم غذا بالا هم بهش نده مزم به مقدار کم واسه تنظیم شکم خوبه

نبات وچیزای شیرین تهوع را تشدید میکنه فقط واسه اسهدل خوبه

خوب اسهالش بند بیادخوبه دیگه اینطوری آب بدنش خیلی کم میشه آ

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍
دفترچش برگش تموم شده غذایی چیزی نیس بدم بخوره 

موز. ماست و برنج كته. دوغ و پونه. قهوه. يا پودره ليموسياه حل كن تو چاي بده بخوره 

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫