2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چندسال پیش هم همچین تاپیکی زده شدپزشکی قانونی ورود کرد و...نمیدونم کیا یادشونهبنده خدا تا مرز اخراجی ...

خوب

مگه اطلاعات شخصی افرادو میگن اسم که نمیبرن

اون بنده خدا🥲

عهه باز شما؟😁 تاپیک به دلایل نامعلومی ترکید استارترش جدا گروه زدن اونجا تاپیک را ادامه میدن از خودشون لینک بگیرید اگر خواستید

@ویدا۲۲۵۱۲۹

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

عهه باز شما؟😁 تاپیک به دلایل نامعلومی ترکید استارترش جدا گروه زدن اونجا تاپیک را ادامه میدن از خودش ...

به خاطر شیرینی معامله مون😁

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

شیرینیارو که ننداختی چایی خالی خوردم حالا جبران شد

نه بابا گذاشتم همونجاااا چرا برنداشتی😩

خوب مگه اطلاعات شخصی افرادو میگن اسم که نمیبرن اون بنده خدا🥲

تاپیکه بالای ۱۰۰ صفحه رفته بود و داخل پربازدید ترین ها قرار گرفت

خیلیا تو دو سه روز بخاطر این تاپیک عضو سایت شدن که اون خانم جواب سوالاتشونو بده

بعد یروز خانمه اومد گفت رئیس مرکزمون منو بازخواست کرده و شناسایی شدم و اینم مدرکش و...

بعد آخرش گفت تو تلگرام گروه بزنیم اونجا به سوالاتتون جواب بدم اینجا سایت عمومی برای من ممنوعه و..

فاتیماه هستم✌️