2777
2789
نه پشیمون نباشید تا جایی که میشه دندونتون رو نگه دارید 

اخه میگن دندون عصب کشی شده خون بهش نمیرسه دیگه یه بافت مرده س و زیاد عمر نمیکنه 

اللهم صل على محمدّ و آل محمد و عجّل فرجهم-برا سلامتی امام زمانمون صلوات بفرست-

این دندون من خیر سرم عصب کشی شده بوده مثلا.قبلیه کارشو خوب انجام نداده.الان دوباره عصب کشو روکش دارم😳

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دندون هفت بود چهارصد و پنجاه شد میخاستم برم بکشم همسری پول نداشت اما از بس گفت حیفه از داداشم قرض کردم درست کردم الانم پشیمونم خیلی هم درد داشت مدقع عصب کشی سه بار امپول بی حسی فرو کرد تو خود دندون بیچارم

من دندون هفت بود چهارصد و پنجاه شد میخاستم برم بکشم همسری پول نداشت اما از بس گفت حیفه از داداشم قرض ...

وای چه سخت.من دندون ۷ بالا سمت چپمه.الان حتی استخون گونم هم علاوه بر همه دندونای اون ردیف یه درد خفیفی پیچیده.طبیعیه؟

این دندون من خیر سرم عصب کشی شده بوده مثلا.قبلیه کارشو خوب انجام نداده.الان دوباره عصب کشو روکش دارم ...

چقدر بد به خاطر بی دقتی اینا ادم دوبارردردشو تحمل کن .من که  کل دندونهای اسیابم عصب کشی یا پر شده س کلا دیگه حوصله دندونامو ندارم  انقدر مسواک میزنم نخ میکشم بازم خرابه

وای چه سخت.من دندون ۷ بالا سمت چپمه.الان حتی استخون گونم هم علاوه بر همه دندونای اون ردیف یه درد خفی ...

منم استخون گونه ام درد میکرد از اول که رفتم درست کردم دردش همه جا میپیچه الانم مسکن خوردم اما باز رو هم میزارم درد داره مسکن نخورم که کلا فک و گوگه و همه جا

ولی من میشناسم که مثلا ۸ سال دووم اورده ، ایمپلنت و چیزای دیگه هم به لثه اسیب میرسونه هر چقدر عقب بیفته بهتره

ولی من میشناسم که مثلا ۸ سال دووم اورده ، ایمپلنت و چیزای دیگه هم به لثه اسیب میرسونه هر چقدر عقب بی ...

انگار اطلاعات شما خوبه خانم.میشه راجع به جراحی لثه هم راهنماییم کنی؟تاپیک قبلیمه

همین دندونمو میخوام روکش کنم گفتن اول باید یکم استخون لثت تراشیده بشه دندون یکم بیاد بیرون که بشه رو ...

روکش یعنی اینجوریه؟ای خدا😭 من سه تا دندونام روکش میخاد نه پولشو دارم نه طاقتشو تازه یکیش کلا دندونش ریخته این پر کردنی های وسطش مونده اونو چطور میشه روکش کرد یعنی😐 . اره من درد داشتم و رفتم عصب کشی کردم

روکش یعنی اینجوریه؟ای خدا😭 من سه تا دندونام روکش میخاد نه پولشو دارم نه طاقتشو تازه یکیش کلا دندونش ...

منظورم اینه که زودی ترمیمش کردی یا دکترت صبر کرد درد قطع بشه بعد ترمیم کرد

منظورم اینه که زودی ترمیمش کردی یا دکترت صبر کرد درد قطع بشه بعد ترمیم کرد

نه امپول بیحسی که زد دردش قطع شد