2821
2789
عنوان

شوهرم همه چیش خوبه فکر زندگیه مهربونه امااا

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 28 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم بهتره ی فکر اساسی بکنی این مسئله میتونه ازاردهنده و سخت باشه شاید میل اقا کم باشه و میل شما زیاد وبعد باید در طول سالهایی ک کنارشی ب میل جنسیت سرکوب بزنی احساس حقارت کنی شاید توی فکرت خیانت هم برسه...اصلا ۸۰درصد ازدواج برطرف کردن همین مسایل هست

ب مویرگ های مغزم فشار اومد

📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌ای مردم سر ها بر نی باید ،گلبانگ آزادی می آید ،میسوزم ،میسازم ،میمیرم ،حقم را از ظالم میگیرم. دوست عزیز ک ب پروفایل و نوت توجه میکنی ن من ادم مذهبی نیستم کاش بودم اما توسل جستم ب قران و ائمه ک ی ذره ب خدا نزدیکترشم.

چه عجیب مشکل زودانزالی نداره

من روزه می گیرم اما اگه نمی گرفتم هم بیرون چیزی نمیخوردم این فرق مذهبی و غیر مذهبی نیست این فرق باشعور و بی شعوره. من روزه می گیرم و مطمئنم وقتی گرسنه ام سلول های سرطانی بدنم دارن تجزیه میشن. من روزه می گیرم و اتفاقا دم دمای افطار هوس دوچرخه سواری میکنم ، شاید اگه کسی منو ببینه فکر کنه روزه نیستم ولی من روزه ام!خودم اگه بی حجاب ببینم اصلا فکر نمیکنم روزه نیست همینطور که بی حجاب های ترکیه و مصر اناشید مذهبی میخونن و من وقتی میبینمشون حس میکنم ایمانشون خیلی هم از من بیشتره. من روزه می گیرم و وقتی دخترهای سیگار به دست رو تو ماشین پسرای غریبه تو کوچه پس کوچه های پرت میبینم معلومه از تفاوتی که دارم خوشحال میشم اما خوشحالی از اخلاق و تربیت و سبک زندگی متفاوت خوشحالی بی سر و صداست مثل شادی کاذب جلب توجه نمیکنه ، درونیه ، تو قلبت ، نیازی به گفتن هم نداره ولی از بس میبینی اونها ادای شادی درمیارن و نقش بازی میکنن تا بقیه هم مثل خودشون بشن میگی بگم. فعلا خدافففففظ🌸🩷😂 امضای قبلیم یک عدد چپی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

عزیزم مرد هرچقدم سردمزاج باشه نمیتونه سه ماه صبر کنه اونم تازه داماد . حتما یه مشکلی این وسط هست . عذر میخوام ببین توی روابط سطحی که میگی دارین ببین چیزش خوب بلند میشه یا نهاگه نه که مشکل مشخصه اگهبله و اوضاع خوبه بشین باهاش حرف بزن مشکلو پیدا کن . وقتی حرف میزنی جوری باشه که تو رو توی جبهه مقابلش نبینه بتونه راحت حرفشو بزنه .

عزیزم مرد هرچقدم سردمزاج باشه نمیتونه سه ماه صبر کنه اونم تازه داماد . حتما یه مشکلی این وسط هست . ع ...

عزیزم بنظرم زود انزالی داره و من چند بار بهش گفتم از اون به بعد نمیدونم خجالت میکشه یا چی دیگه سعی اصلا نمیکنه رابطه کامل برقرار کنه چون درست ببخشید سفت نمیشه

اومدم تاپیک های قبلت رو بخونم که بهتر بتونم کمکت کنم

تو یکی از تاپیک هات گفتی شوهرت فقط تورو بخاطره رابطه میخواد.

الان هم میگی 3 ماهه سمتت نیومده؟

این دوتا یکم نمیخونه باهم.

رویا پردازان نجات دهنده دنیا هستند :)

بره دکتر اورولوژی . باهاش نرو که بیشتر از این معذب نشه

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر درخواست دوستی : فحش به مادر نامحترم و پدر نامعلوم شما و صد البته شخصیت آشغال خودتون

عزیزم بنظرم زود انزالی داره و من چند بار بهش گفتم از اون به بعد نمیدونم خجالت میکشه یا چی دیگه سعی ا ...

این چیزی که گفتی با استرس بدتر هم میشه . بشین حرف بزن برین دکتر . تو خیلی موارد حل میشه با قرص . حتی آمپول تزریقی هم هست میزنن به همون ناحیه . بشین قشنگ باهاش حرف بزن و راضیش کن باز همون که گفتم سعی کن بفهمونی شما هر دو یه نفرین و نقطه مقابلش نیستی . اگه باز بی توجهی کرد لازمه تصمیم جدی بگیری . یادت باشه اگه این قضیه برعکس بود مردت ساکت نمیموند پس خودتو با محبت هاش گول نزن . این حق طبیعیه توئه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز