2821
2789
عنوان

خواهرشوهرم شش روزه زایمان کرده

565 بازدید | 29 پست

من نه رفتم عیادتش نه بهش زنگ زدم امروز فهمیدم بیمارستان بچه اش مشکل داره فعلا مرخص نشدن

دلیل اینکه نرفتم زنگ نزدم اینه: من دو بار زایمان کردم تو حاملگیم حتی یکبار بهم زنگ نزد حالمو بپرسه حاملگی دومم پرخطر بود دوماه آخر استراحت مطلق بودم حتی یکبار اومد شام خونمون دید تو رختخوابم شوهر بلند شد غذا درست کرد اورد جمع کرد از جاش تکون نخورد بعد اونم یکبار زنگ نزد بهم تو زایمانم هیچکدومشون مادرشوهر،خواهر شوهر،جاری بیمارستان نیومدن سه چهار روز بعد اومدن خونمون رفتن باز ازشون خبری نشد اونروزها خیلی حالم بد بود ازشون ناراحت بودم به شوهرم گفتم این روزها رو یادت نگهدار اگه خدای نکرده مشکلی داشتن نه تو نه اونا ازم انتظاری نداشته باشین حالا زایمان کرده این چند روز بهش زنگ نزدم گفتم میریم خونه دیدنش که شوهرم میگفت امروز کار دارم فردا نمیتونم تا اینکه امروز فهمیدم هنوز بیمارستانه حالا نمیدونم خونه برم دیدنش عکس العملشون چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط روحی خوبی نداره. مراقب باش نمک روی زخم نباشی. رفتارش هم به خدا واگذار کن

⚠️⛔آقای ترامپ قمارباز! خطرناک تر از ناو آمریکایی، سلاحی است که میتواند آن ناو را به قعر دریا بفرستد ✌️😊 🇮🇷

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز