2777
2789
عنوان

خوابگاه یا خونه خودمون؟؟

625 بازدید | 40 پست

سلام من تازه عضو شدم  دوستان یه راهنمایی کنید خیییییلی سردرگمم.اولش بگم من خیلی منظم و تقریبا وسواسیم.درونگرا هستم و زیاد اهل دوست و بیرون نیستم.چند وقت دیگه کنکور دارم مطمئنم رشته مورد نظرم قبولم(دندون پزشکی)شهر خودمون دانشگاه درست حسابی نداره.مجبورم تهران یا کرج برم.

از شهرمون تا تهران ۲ تا ۳ ساعته. حالا من موندم خوابگاه بگیرم یا رفت و امد کنم بیام خونه؟؟ ماشین شخصی ندارم. خیلی ذهنم مشغوله.من ۵ دقیقه هم تنهایی خونه اقوام نموندم.یعنی در این حد.... الان باید سرم تو درس و تست باشه اما فکرم پراکنده شده 

کمک لطفا   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفت امد حتی اگه نیم ساعت بین شهری راه باشه سخته

یا خابگاه بگیر یا با 2 3 نفر خونه بگیر

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

اگر توان مالیشو داری خونه بگیر.یا حداقل با یه نفر شریکی 

خوابگاه برای آدمای منضبط خیلی سخت میگدره

بعلاوه دوری مسافت هم سخته.پسفردا زمستونه برف میاد بارون میاد ضرفنظر از مشکلات جاده ای و تصادفات و خطراتش.

اینجور که تو میگی خوابگاه بدردت نمیخوره

یا باید خونه بگیری یا رفت وامد

من محل کارم سه ساعت راه بود دوبار درهفته میرفتم و میومدم خیلی سختم بود

درضمن خواستم بگم ازت بدم اومد رقیب😁😁

خخخخخخ

چون مطمءنی قبول میشی

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

فکر نکنم زمستونا بشه هر روز رفت و امد کرد.خسته هم میشی ولی خب سال اول برو خوابگاه با یه عده از همکلاسیها و هم رشته ایها دوست شو بعد اگه سخت گذشت خونه بگیر

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

شوخی کردم

ان شاءالله هرکی زحمت میکشه به هدفش برسه😘😘💕

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

اگه میتونی خونه بگیر اگه نه برو خونه خودتون 

تو خوابگاه هرکی ساز خودشو میزنه و با روحیات شما سازگار نیست خیلی اذیت میشی 

مثلا تو میخوای بخوابی یکی دلش میخواد همون موقع موسیقی گوش بده یا داری درس میخونی دونفر دارن بلند بلند حرف میزنن و میخندن هیچکاری هم نمیتونی بکنی

تیکر تولد دو سالگی دختر عزیزمه😍😍😍

بستگی به وضعیت مالیت داره  که خونه بگیری یا نه .خوابگاه اتاق دو نفره یا تک نفره بگیری راحته جای درست و حسابی البته گرونه. 

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!

وقت برای فکر کردم به این مسایل زیاده ، اول کنکورت رو بده بعد

دخترم، تمام تلاش ها ، تمام دویدن ها و نرسیدن ها تمام شکستن ها ،فدای اشک هایی که از شوق شنیدن خبر آمدن تو می ریزم  🍀🍀