2777
2789
عنوان

خانومای کیک پززززز بیاید کمک

103 بازدید | 15 پست

سلام پیش پیش ممنون از کمکتون. (حالا میبینی هیچکی کامنت نداد😂)

من شوهرم اشتباهی ارد نان لواش گرفته جای قنادی

قبلا با قنادی درست میکردم

الان میخوام کیک زعفرانی درست کنم واسه دورهمی کوچیک

کیکام خوب پف نمیکنه البته حس میکنم بکینگ پودرم و مونده دادن بخلطر همین رفتم جدید و تازه گرفتم!

لطفا بگید

چکار کنم خوب پف کنه؟

و اینکه پیمانه ارد و شکر یکی باشه اندازش؟

دقیقا اندازه پیمانه چه استکان یا لیوانی باشه؟

تخم مرغ و شکر قاطی میکنم اولش یکم کش داره بعدش ابکی ماننده اشکالی نداره؟

شیر یا آب توی سایت نوشته بود یک پیمانه به نظرتون زیاد نیس؟

خیلی مواد شل میشه انگار:(

ارد مهم نیست چی باشه فقط الکش کن،تخم مرغها رو بزار ب دمای محیط برسه سرد نباشه،در یک جهت هم بزن،از قبل بزار فرت گرم شه،در فرو زیر بیست دقیقه باز نکن موقعی ک کیک داخلشه،پیمانه یکی باشه،شکر یکی،اب ولرم یکی،روغن یک سوم،تخم مرغ سه تا،اردم دو تا

من میزارم عزیزم 😂

برای پف کردنش باید تخم مرغ و شکر انقدررر بزنی که کرمی و حجیم و کش دار بشه

نه نمیخواد یکی باشه زیاد میشه من معمولا یه لیوان فرانسوی شکر میریزم حدودا ۲ و نصفی ارد

البته بستگی به دستورت داره

یکم کمتر از یک بریز اگر دیذی شل شد یکم ارد بهش بزن

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارد مهم نیست چی باشه فقط الکش کن،تخم مرغها رو بزار ب دمای محیط برسه سرد نباشه،در یک جهت هم بزن،از قب ...

اهان یعنی پیمانه اردم و شکرم و آب یه اندازه باشه یا یه استکان باشه و سایزشو تغییر ندم؟

ببین عزیزم اول زردهی تخم مرغ و شکر رو با یکم وانیل خوب هم بزن تا سفید و کشدار شه، بعد سفیدهی تخم مرغ رو با همزن برقی اینقدر هم بزن تا پف کنه عین خامه شه بعد برای ده دقیقه بذارش توی یخچال و اخر سر به موادت اضافهش کن.

عیبی نداره اردت آرد نونه، سه چهار بار خوب الکش کن فقط.

اره پیمانهی شیر و ارد و شکرت یکی باشه

نه یه پیمانه شیر زیاد نیست به شرطی که دو یا سه پیمانه ارد بریزی(بسته به اینکه برای چند نفر میخوای کیک بپزی)

در آخر هم بذار فر چند دقیقه گرم بشه بعد کیک رو بذار داخلش و تا حدود یه ربع بیست دقیقهی اول اصلا درش رو باز نکن.

و اینکه یه قاشق غذا خوری بکینگ پودر بریز. من معمولا یه قاشق غذا خوری میریزم تا خوب پف کنه.

من میزارم عزیزم 😂برای پف کردنش باید تخم مرغ و شکر انقدررر بزنی که کرمی و حجیم و کش دار بشه نه نمیخ ...

مرسی ازت عشقی😂

تخم مرغ و شگر پف میکنه ولی کش نمیاد 😐 ممکنه کم هم میزنم یا زیاد میزنم باشه؟

مرسی ازت عشقی😂تخم مرغ و شگر پف میکنه ولی کش نمیاد 😐 ممکنه کم هم میزنم یا زیاد میزنم باشه؟

قربونت ❤

اره ممکنه

اگر شکرت خیلی کمم باشه کش نمیاد

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اهان یعنی پیمانه اردم و شکرم و آب یه اندازه باشه یا یه استکان باشه و سایزشو تغییر ندم؟

منظورم اینه یه لیوان دسته دار فرانسوی از اینا من پیمانه م هست برای سه تاشون همینه،فقط ارد دوتا لیوان،شکر یکی،ابم یکی،روغن تقریبا یک سومش