2777
2789
عنوان

طلا )

752 بازدید | 30 پست

پنجشنبه رو ۲۱ ونیم فروختیم قراره خونه بخریم همون روز اومد پایین طلا فروشی تلفنی به شوهرم گفت بخرمباز همون طلاتونو سود میکنین شوهرمم گفت اره طلافروشی همگفته پس اگ خواستی برامپیامک کن شوهرم بعد اینکه با من مشورت کرد تصمیم گرفت نخره دوباره حالا امروز فهمیدیم طلا فروشی خریده دوباره و طلایی که برگشته): اینقدر ناراحتم خدا میدونه چرا فقط من باید ضرر کنم صاحبخونه هم امروز فردا پولشو میخواد به نظرتونمیره بالا

چرا طمع کردین وقتی پول طلا رو لازم داشتین

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا طمع کردین وقتی پول طلا رو لازم داشتین

شوهرمبهش زبونی گفته بود اره اونم گفت پس پیام بده ک سند بشه خودت خواستی ولی دیگه شوهرم بهش پیام نداده این سرخود اینکارو کرده

شوهرمبهش زبونی گفته بود اره اونم گفت پس پیام بده ک سند بشه خودت خواستی ولی دیگه شوهرم بهش پیام نداده ...

خب پس بگید ما که پیام ندادیم برا چی میخوای ضررتو بندازی گردن ما

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
توسط   nihan28  |  14 ساعت پیش
توسط   kkkkkkkkkkk  |  20 ساعت پیش

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 17 ساعت پیش