2777
2789
عنوان

من همیشه از دیجی کالا پوشک سایز چهار میخرم پونصدونود الان موجود نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 102 پست
انشالا چشماتون پر نور و بچه هاتون سلامت باشن😍چقد باهم تفاهم داریم منو تو😅راستی تو بچت چن کیلوعه؟من ...

منم دیر واکسن زدم دقیقا چهار و نیم که میشه همین یه روز پیش ..الآنم یه کم هنوز تب و درد داره استا میدم ..هفت و دویست بود گفت زیاد ولی توجه نمیکنم چون ژنتیک بچه هام به باباشان کشیده تپلن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دیر واکسن زدم دقیقا چهار و نیم که میشه همین یه روز پیش ..الآنم یه کم هنوز تب و درد داره استا مید ...

اتفاقا منم بچه ام گفت از رو نمودار گذشته

گفتم خب گشنشه بهش شیر ندم میگفتن باهاش بازی کن و زیاد شیر نده.مخصوصا من شیر خشک میدم.دیگه کم کم دو سه روزه شردع کردم بهش بیسکوییت مادر روزی ۴تا دونه میذارم داخل آب که له بشه بهش میدم،عادت کنه به غذا خوردن کمتر شیرخشک بخوره براش بهتره.

میگفتن از الان به فکر چاقیشون باشید بعدا دور از جون دیابت اینا میگیرن

خدایا شکرت

ماشالا چیزایی که گفتین خیلی خوب بود نگران چی هستی؟چن روز بود به زور خودشو فشار میداد میفتاد رو شکم ب ...

یکم تنبله.. اطرافیان هم همش ازم میپرسن استرس میگیرم که نکنه چیزیش باشه نمیره رو شکم ..یه چیز دیگه چند روزه خیلی زور میزنه..خصوصا موقع ادرار ..بردم ازش آزمایش گرفتن عفونت هم نداشت موندم چرا اینطوری زور میزنه خیلی فمرمو مشغول کرده جرات هم ندارم دیگه به شوهرم بگم بریم دکتر

شیر خودم ولی بیشتر با شیر خشک سیر میشه ..خودم هی امروز فردا کردم بهش ندم دلم نیومد آخرش ولی بشدت اذی ...

خیلی همه چیمون شبیهه

منم لاغر شده بودم فقط شبا بهش شیر دادم که دیگه زیادی لاغر نشم دیگه انقد میک نزد که کم کم شیرم کم شد.

دیگه الان دو سه هفته اس کلا شیر خشک میخوره.منم دارم قرص چاقی میخورم باز بهتر شدم

موهامم دسته دسته میریزه دارم قرص زینک میخورم.

خدایا شکرت

یکم تنبله.. اطرافیان هم همش ازم میپرسن استرس میگیرم که نکنه چیزیش باشه نمیره رو شکم ..یه چیز دیگه چن ...

در چه حالتی زور میزنه؟

همیشه یا فقط وقتایی که مدفوع داره؟

یوبس نباشه هیچی نیست نگران نباش

خدایا شکرت

اتفاقا منم بچه ام گفت از رو نمودار گذشتهگفتم خب گشنشه بهش شیر ندم میگفتن باهاش بازی کن و زیاد شیر ند ...

بسلامتی انشالله با فرنی شروع میکردی ولی بهتر بود سالم تر بود تا بیسکوییت کارخونه ای ..چون اولشع هنوز میگم وگرنه بچه اولم هنوز دارم بیسکوییت مادر میدم

خیلی همه چیمون شبیههمنم لاغر شده بودم فقط شبا بهش شیر دادم که دیگه زیادی لاغر نشم دیگه انقد میک نزد ...

اره منم همین حسو دارم،چون دیدم شما هم دوتا دختر دارین حس نزدیکی کردم بهتون😅😅

خیلی همه چیمون شبیههمنم لاغر شده بودم فقط شبا بهش شیر دادم که دیگه زیادی لاغر نشم دیگه انقد میک نزد ...

چند کیلو هستی ..من از شصت شدم پنجاه ..

کاش منم میتونستم بین زمین و هوا موندم ..خیلی شیر دادن برام سخته

بسلامتی انشالله با فرنی شروع میکردی ولی بهتر بود سالم تر بود تا بیسکوییت کارخونه ای ..چون اولشع هنوز ...

بیسکوییت مادر از شیر خشک درست میشه و باب معده و رودشونه.خودمم اتفاقا نگران بودم ولی زدم گوگل و نظر پزشکارو خوندم که گفتن ایراد نداره.

حالا چون زود میخواستم شروع کنم یهویی شد و فقط میتونستم بیسکوییت مادر بخرم بهم نزدیک بود،برای فرنی و حریره بادوم باید راه دوری میرفتم که نتونستم.ولی تا پس فردا که شوهرم بیاد حتما میریم براش چیزای دیگه میخریم.اینو آزمایشی دادم ببینم در چه حالیه😅

خدایا شکرت

نه یبس هم نیست نمیدونم چرا این کارو میکنه .. مخصوصا موقع ادرار

نی نیت احتمالا نفخ و باد معده داره،زور میزنه که باد معده اش خارج بشه.وقتی ازمایش دادی و گفته چیزی نیست نگران نباش

خدایا شکرت

چند کیلو هستی ..من از شصت شدم پنجاه ..کاش منم میتونستم بین زمین و هوا موندم ..خیلی شیر دادن برام سخت ...

نصفه شبا برام سخت بود خیلی که بعضی وقتا بیدار میشه نصفه شب بعضی وقتا نه

کم کم عادت کردم

ولی میرزه که خودم ازین حال درومدم.

شده بودم یه مادر افسرده که حتی نمیخوام توی ایینه نگاه کنم.به قول شما از هیکلم جلو شوهرم بدم میومد فک میکردم چقد کمم.

دیگه قرص چاقی میخورم یکم انرژی گرفتم.

قرص گین آپ میخورم یدونه قبل از هر وعده

الانم چون بچه شیر میدی نمیتونی قرص چاقی بخوری.

خدایا شکرت