2777
2789
عنوان

من همیشه از دیجی کالا پوشک سایز چهار میخرم پونصدونود الان موجود نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 102 پست

سلام عزیزم..بچه منم چهار و نیم ماهس..میشه بگی بچت چه کارایی الان بلده

بچه من اغو میگه جیغ میزنه...دست و پا میزنه و گاهی وقتا به پهلو میشه ..زمانی که میزارمش رو شکم سرش رو بالا میاره

ولی اینکه هنوز نمیتونه خودش بره روشکم نگرانم کرده .. آها رو پا هم میزاذم بایسته حدودا سه ثانیه تحمل میکنه و بعد پاشو جمع میکنه دوباره صاف می ایسته..دستاشو نگاه میکنه و سعی میکنه وسیله تو دستش نگه داره ولی فقط چیزایی مثل تسبیح رومیتونه یکم نگه داره انکار هنوز دستش قدرت نداره..اسمشو هنوز نمیشناسه ولی الان دیگه کم و بیش به سمت صدا برمیگرده ..منم ظاهراً میشناسه چون از پیشش بلند میشم برم گریه میکنه..حالا بچه شما چکارای انجام میده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم..بچه منم چهار و نیم ماهس..میشه بگی بچت چه کارایی الان بلده بچه من اغو میگه جیغ میزنه...دس ...

سلام عزیزم

بچه منم وایمیسته رو پا مثلا ۵_۶ ثانیه اینا بیشتر خودم نگهش نمیدارم که خسته نشه.

میخوابونمش رو زمین خودش برمیگرده میفته به رو شکم و گردنشو پاها و دستاشو همه میده بالا انگار میخواد پرواز کنه

بعضی وقتا هم مثلا به حالتِ رو شکم میذارمش داخل خونه میرم کارامو میکنم میام میبینم جهتش تغییر کرده،فک کنم با پاهاش خودشو میچرخونه.چیزی بگیرم دستم میخواد بگیرش،جیغ میزنه باهاش بازی کنی میخنده،منو میشناسه،دختر بزرگم خیلی بد بوسش میکنه وقتی بهش میگه بیا بغلم لبخند میزنه و پشتشو میکنه که نره بغلش،ینی میفهمه که پیشِ خواهرش اذیت میشه😄

شیشه شیرشو میبینه ذوق میکنه و دستو پا میزنه

خدایا شکرت

سلام عزیزمبچه منم وایمیسته رو پا مثلا ۵_۶ ثانیه اینا بیشتر خودم نگهش نمیدارم که خسته نشه.میخوابونمش ...

وای دلم غنج رفت براش خدا حفظش کنه خبرشو ببینی

راستش یکم نگرانم چرا هنوز رو شکم نمیره ..یکم تپل و تنبله ممکنه بخاطر اون باشه ..مثلا همون رو پهلو هم که میره خیلی کمه ..بیشتر تو سکوت زل میزنه به یه چیز رنگی ومبخنده ،و همش دستش تو دهنش و توف مالی میکنه خودشو..بچتون دقیقا چندماهشه

وای دلم غنج رفت براش خدا حفظش کنه خبرشو ببینی راستش یکم نگرانم چرا هنوز رو شکم نمیره ..یکم تپل و تنب ...

مرسی عزیزم اشتباه تایپیتو درست کن اجی جونم البته ببخشید،یه حس بدی گرفتم

نوشتی خیرشو ببینی رو اشتباه نوشتی😅

منم دخترم حتی وقتی هم که سیر باشه وقتی میخواد بخوابه دوس داره انگشت شصتشو میک بزنه بخوابه.

توهم حدودای ۲ هفته دیگه به الانِ دخترِ منمیرسه بچت.توی این روزا بچه ها هر روزش کارای جدیدتری انجام میدن

خدایا شکرت

معذرت میخوام خیرشو ببینی

😂😂😂 وای مرسی بخدا منظوری نداشتم یه جوری شدم.

من دخترم ۵ ماهشه تو هنوز ۴ونیم ماهشه،منم ۲ هفته پیشِ دخترم با الانش خیلی متفاوته

روز به روز یه کارایی میکنن که نزدیکه قورتشون بدی بخدا.

من دندونامو انقد از حرص رو هم فشار میدم سابیده شدن.دوس دارم بذارمش لای نون بخورمش😂😂

خدایا شکرت

آره آجی بازم معذرت میخوام خودمم حس خیلی بدی گرفتم خدا حفظ کنه برات و عاقبت بخیریشو ببینی ..من این خی ...

مرسی قشنگم میدونم

من منظورتو فهمیدم ولی باز دوس داشتم درستشو از زبونت بشنوم

خیلی هم دعای خوبیه

انشالا بچه های شماهم سالم و سلامت و عاقبت به خیر باشن در کنارپدرومادرشون.

واقعا بچه خیلی عزیزه ادم خسته هم میشه باز دوس داری فدای یه تارِ موهاشون بشی.

مادر بودن خیلی حسِ شیرین و خیلی هم سختیه...

خدایا شکرت

😂😂😂 وای مرسی بخدا منظوری نداشتم یه جوری شدم.من دخترم ۵ ماهشه تو هنوز ۴ونیم ماهشه،منم ۲ هفته پیشِ ...

نه عزیزم کاملا حق داری بچه آدم جون آدمه ..منم دو تا گل دختر دارم مثل شما حاضرم چشمامو در بیارم بدم بهشون

نه عزیزم کاملا حق داری بچه آدم جون آدمه ..منم دو تا گل دختر دارم مثل شما حاضرم چشمامو در بیارم بدم ب ...

انشالا چشماتون پر نور و بچه هاتون سلامت باشن😍

چقد باهم تفاهم داریم منو تو😅

راستی تو بچت چن کیلوعه؟

من ۴ماه و۱۰ روزش بود بردم واکسن بزنم ۷ کیلو بود.قبلش میخواستم زودتر ببرم همه جا برفو سرما و تعطیلی بود.

شما شیرخودتو میدی؟

خدایا شکرت

بخاطر همین هر کی بچه این سنی داره هی مقایسه میکنم

با اینکه بچه دوممه ولی انگار حساس تر شدم ..سر بچه اولم اصلا اینجوری نبودم به این چیزا دقت نمیکردم ..البته تو دو ماهگیش بستری کردم دومی رو این داغونم کرد و حساسیتم بیشتر شد

دل تو دلم نیست تا بره رو شکم ..راستش من خیلی استرسی هستم تا بخواد راه بیفته و حرف بزنه ببینم کاملا س ...

ماشالا چیزایی که گفتین خیلی خوب بود نگران چی هستی؟

چن روز بود به زور خودشو فشار میداد میفتاد رو شکم به ۳_۴ روز بعدش دیگه راحت و سریع میفتاد رو شکم.

تو هم الانو نبین چن روز دیگه همین حرکتارو سریع تر انجام میده

خدایا شکرت

بخاطر همین هر کی بچه این سنی داره هی مقایسه میکنم با اینکه بچه دوممه ولی انگار حساس تر شدم ..سر بچه ...

وای راست میگی منم سر بچه اولم اصلا انگار هیچی حالیم نبود ازین چیزا

مثلا برا واکسن زدناش فک میکردم درد نداره و خیلی عادیه،یا برا سوراخ کردنِ گوشش سریع بی برنامه رفتم با مامانم سوراخ کردم و خیلی مواردِ دیگه که راحت انجامشون میدادم.حالا سرِ دومی انگار میفهمی چی به چیه خیلی بیشتر حساس میشی.برا سوراخ کردنِ گوشش چن هفته عقب جلو کردم،برا واکسن که میگفتم خدایا روزا دیرتر بگذره تا روز واکسنش دیر برسه و این چیزا.

خدایا شکرت