2777
2789
عنوان

من همیشه از دیجی کالا پوشک سایز چهار میخرم پونصدونود الان موجود نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1482 بازدید | 102 پست
اره خودمم نظرم همینهخدا کنه زیاد گرون نشهشیر خشک میگیرم هفته ای دوتا ماشالا دخترم میخوره ولی اصلا زو ...

دی جی وقتی میخاد گرونتر بشه چند روزی ناموجود میزنه

بعد با قیمت بالا موجود میکنه

ببین اگر ترب و اسنپ ارزون دارن بخر سریعتر

اره خودمم نظرم همینهخدا کنه زیاد گرون نشهشیر خشک میگیرم هفته ای دوتا ماشالا دخترم میخوره ولی اصلا زو ...

چند وقتش دخترت چرا یادش نمیدی

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فکر کن ۵ ۶ تا بخری اخرش که چی تموم میشه دیگه بعدم مگه فقط پوشکه همه چی همینه

همینو بگو

به شوهرم میگم بگیریم تا ارزونتره میگه هردفعه که بسته اش نصفه شد بگیر هر قیمتی هم شد دیگه عادت میکنیم

خدایا شکرت

چون جاروکردن مردم پوشک هارو که گرون نشع

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

اره ۶ خیلی بزرگه فک کنم۴ کافیهمنم بعد از ۴ دیگه از جیش میگیرمشسایز ۴تا ۱۸ کیلو هست

اره مخصوصا هانیز که سایز چهارش برابر با پنج مولفیکس هست.

لطفالایک نکنید،ممنون
دی جی وقتی میخاد گرونتر بشه چند روزی ناموجود میزنهبعد با قیمت بالا موجود میکنهببین اگر ترب و اسنپ ار ...

اره افرین خودمم حدس زدم

اره سایتای دیگه همونو زده ۱تومن

هنوز ۳۰_۴۰ دونه ای دارم گفتم وایسم ببینم دیجی کالا میخواد چه گُلی به سرمون بزنه شاید کمتر بود قیمتش😅

خدایا شکرت

نه هنوز ۵ماهشه

عزیزم هنوز نی نی پس من پسرم ۲ سالو نمیشه یاد گرفته ولی شب ها موقعه خواب میبندم براش زیاد مصرف نمیکنه .

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

عزیزم هنوز نی نی پس من پسرم ۲ سالو نمیشه یاد گرفته ولی شب ها موقعه خواب میبندم براش زیاد مصرف نمیکنه ...

فدات ممنون

اره خیلی کوچولوعه ما هنوز اول کاریم😂

شما دیگه خطر رو گذروندین و گرونی هارو رد کردین😁

خدایا شکرت

سایز ۴ که کوچیکه.من بچم ۵ ماه و میمشه دیگه کم کم میخوام سایز ۴ ببندم براش

به وزن بستگی داره من الان پسرم دوسالو نمیشه ۵ میبندم براش

چون جاروکردن مردم پوشک هارو که گرون نشع

عه؟منم باید انبار میکردم والا ولی شوهرم بدش میاد میگم یه چیزی میخواد گرون شه بخریم تاارزونه،میگه شماها گرونشونمیکنین بااین انبار کردنا😢

خدایا شکرت

عه؟منم باید انبار میکردم والا ولی شوهرم بدش میاد میگم یه چیزی میخواد گرون شه بخریم تاارزونه،میگه شما ...

شوهرت راست میگه

فحش اگر بدهند، آزادی بیان است. جواب اگر بدهی، بی فرهنگی. سؤال اگر بکنند، آزاد اندیشند. سؤال اگر بکنی، تفتیش عقاید است. تهمت اگر بزنند در جستجوی حقیقتند. جواب اگر بدهی دروغگویی. مسخره ات بکنند انتقاد است. جواب اگر بدهی بی جنبه ای. اگر تهدیدت بکنند دفاع کرده اند. اگر از عقایدت دفاع بکنی خشونت طلبیدرخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴