2777
2789
عنوان

صابکارم پیشنهاد داد بهم

184 بازدید | 10 پست

سلام من چنددقیقه س عضو شدم میخوام مشکلمو با دید شما و تجربهتون به اشتراک بذارم که راهنماییم کنید.

من یه سالیه با صابکارم آشنا شدم از اول رفتارش با من محترمانه و گرم بودکمکم توجه نشون داد و حس علاقه منتقل شد پیشنهاد داد رد کردم ولی رابطه ما هیچوقت شفاف و مشخص نبود بعضی وقتها خیلی نزدیک و صمیمیه، بعضی وقتها سردتر بیشتر از جانب من .یکی از چیزهایی که منو اذیت میکنه اینه که چند روزیه مدام آنلاین میشه و گاهی حس میکنم توجهش به کسای دیگهست، و این باعث شده ذهنم دائم درگیره و آروم نباشم وقتی من نرمال و آرومم خودش سمت من میاد و حرف میزنه. حس میکنم وارد یه حالت ۵۰–۵۰ شدم نه تعهد مشخص نه قطعیت. واقعاا خسته شدم از این وضعیت . متاسفانه چند روزی پیش گوشیش پیشم بود چک کردم چیزی نبود ولی این چنروز عجیبه چیکار کنم تا چیزی نبینم نمیتونم تموم کنم این حالمو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول باید تکلیفتو با خودت مشخص کنی.اگر بهش گفتی نه که خب با هرکسی حرف بزنه مشکلش چیه اگر میخوایش باید راحت و رک بگی که تکلیفت مشخص شه.بلاتکلیفی بدترین چیزیه که یک انسان میتونه تجربه کنه

اول باید تکلیفتو با خودت مشخص کنی.اگر بهش گفتی نه که خب با هرکسی حرف بزنه مشکلش چیه اگر میخوایش باید ...

منم این اواخر یجورایی اوکی بودم ولی ب روم نیاوردم الانم یه سره انلاینه کسی ک گوشیشو دست نمیگیره اینجوری برام عجیبه شاید با کسیه نمیتونم بگم بهش

خب به این فک کن نمیخادت دیگه پیگیری نکن اگر میخاستت دوباره میومد

متاسفانه کاش میشد فکر کرد وقتی میرم بیرون و میبینه تا یه هفته حسادت میکنه و میگه پسر نمیزاره بیاد سمتم بعضی حرفاش عجیبه کلا