2777
2789
عنوان

زندانش رو مخ ام

270 بازدید | 5 پست

ما خانواده شلوغی هستیم ۵ تا خواهر و چهار تا برادریم که تقریباً همهمون ازدواج کردیم به علاوه دختر دایی که از وقتی نوزاد بود پدر و مادرم بزرگش کردن حالا زن داداش کوچیکم خیلی رو مخمه لوس نونور مزخرف ر وقت میاد اینجا یه ساعت بیشتر نمیمونه همش به تو داشتم توی جمع خودمون به داداشم اساماس میده حالا فاصلهاش با داداشم ۲ سانتیمتره ادا لوس بازیهایی داره خانواده شلوغی هستید همش میگه شما خانواده شلوغی هستید وقتی میاد اصلاً کمک نمیکنه یه گوشه میشینه لب و لوچشو جمع میکنه مثلاً یعنی من خیلی باکلاسم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اونایی که توجمع زیاد به هم پیامک بازی میکنن ینی دو نفر به هم . معمولا یا قهری چیزی هستن . یا دارن قربون صدقه هم میرن .

یا گزینه ی خیلی پررنگ اینکه دارن راجب یکی باهم صحبت میکنن و پشت یکی تو اون جمع حرف میزنن که نمیتونن همینطوری بگن برای اینکه ضایع نباشه تو پیامک میگن .

ظرف و کمک و ... هم که خب بنظرم هرکی باید تو جمع و گذاشتن سفره کمک کنه .

ولی دور گردوندن چای وشیرنی و میوه اینا به عهده صاحب خونه یا دختراش هست یا پسراش از عروس نباید توقع داشت . و شستن ظرفا هم که خب باید دید دیگه اگه کمک نمیکنه ایا خونه اون شما ظرف میشورید؟ معمولا کسی که کمک نمیکنه موقعی که وقت خودش میرسه هم نمیزاره کسی انجام بده .

درواقع برای بقیع نمیکنه میگه شمام که اومدید خونه من انجام ندید .

بنظرم شما یکم زیاد جبهه گرفتید علیهش

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت